RCM Galaţi a câştigat din nou!

RCM Galaţi a câştigat din nou!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rugbiştii gălăţeni sunt tot mai aproape de a-şi îndeplini obiectivul de câştigare a seriei de Est, din care fac parte, după ce sâmbătă, s-au impus pe teren propriu, scor 46-26, în faţa celor de la CSR Callatis Mangalia. Iniţial, acest joc a fost programat pe 19 mai, însă a fost amânat la solicitarea oaspeţilor. RCM-ul a reuşit să obţină şi punctul bonus ofensiv în urma acestei victorii, dar şi doborgenii au smuls pe final bonusul ofensiv, după patru eseuri reuşite. Până acum, gălăţenii au acumulat câte un punct bonus la fiecare din cele şase partide disputate.

După acest succes, RCM Galaţi ocupă locul secund în seria de Est a Diviziei A (liga a treia), cu 14 puncte (dintre care şase bonus), unul mai puţin decât liderul seriei, CS Năvodari. Chiar dacă bilnaţul indică doar două victorii şi patru înfrângeri, esaverajul gălăţenilor este pozitiv, 181-148.

Următorul joc este programat abia pe data de 8 septembrie, în deplasare cu CS Năvodari, penultima partidă pentru gălăţeni, până atunci, pe timpul verii, fiind pauză competiţională. Meciul cu năvodărenii va fi decisiv pentru câştigarea seriei, echipa care se va impune va avea şansa să evolueze în barajul de promovare în cea de-a doua ligă de rugbi. De altfel, pentru rugbiştii din Galaţi acesta este şi obiectivul impus încă de la startul campionatului. La baraj vor mai participa şi celelalte câştigătoare de serii din România, la nivelul ligii a treia.

Citit 1174 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iunie 2012 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.