Euro 2012: Să înceapă sferturile!

Euro 2012: Să înceapă sferturile!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campionatul European din Ucraina şi Polonia a ajuns la faza sferturilor de finală, iar până acum au căzut victime mari favorite precum Olanda sau Rusia, dar şi ambele ţări gazdă.

Primul meci din această fază este cel dintre Cehia şi Portugalia, în această seară de la ora 21.45, în direct pe TVR 1. În prim-planul partidei ce se va disputa la Varşovia se află vedeta Cristiano Ronaldo, care a marcat o dublă decisivă în meciul cu Olanda pentru calificarea lusitanilor, după ce se făcuse de râs prin prestaţiile sale din primele două jocuri din grupă.

„Respectăm Cehia, dar noi trebuie să ne urmăm drumul nostru către finală. Un trofeu câştigat cu Portugalia este mai important decât oricare premiu individual”, a spus Ronaldo.

Cehii sunt cotaţi cu şansa a doua, având o naţională aflată în reconstrucţie şi o calificare trecută în cont printr-o revenire senzaţională de la umilinţa 1-4 contra Rusiei, la două victorii consecutive, 2-1 cu Grecia şi 1-0 cu Polonia. Mijlocaşul lui Arsenal, Tomas Rosisky, este marea absenţă a sferturilor de finală pentru reprezentatva Cehiei, în timp ce antrenorul portughezilor, Paulo Bento are întreg lotul la dispoziţie.

Celelalte partide din sferturi sunt cel puţin la fel de interesante. Vineri, noua favorită la casele de pariuri, Germania, va înfrunta penultima campioană europeană Grecia, iar în celelalte două meciuri, Franţa-Spania şi Italia-Anglia, duelurile se anunţă a fi cu adevărat spectaculoase.

Citit 1221 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iunie 2012 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.