Biletul zilei - Poftiţi la cote bune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce nebunie de bilet a fost joi. Primele trei ponturi au ieşit atât de uşor, încât totul părea predestinat câştigului. Halmstad, la o cotă foarte bună, 1,80, a învins cu 3-1, iar în liga a treia suedeză, la Skovde-Norrby (4-0), pariul de peste două goluri era ieşit încă de la pauză, când gazdele conduceau cu 3-0. Tot până la pauză a fost rezolvat şi pontul de peste 8,5 cornere la Cehia-Portugalia, cu zece lovituri de la colţ încă din prima repriză. Dar totul a fost năruit de ultimul joc de pe biler, Reykjavik a făcut doar 0-0 acasă cu Throttour, singura formaţie fără victorie din liga islandeză.  

BILETUL ZILEI


Orn Horten-Nybergsund 2 cotă 1,85

Valerenga-Stabaek 1 cotă 1,50

Ostersunds-Forword 1X cotă 1,26

Sandvikens-Enkopings 1 cotă 1,65

Sleipner-Lunds 2 cotă 1,65


Argumentaţie

Pentru sfârşitul de săptămână încercăm să dăm lovitura în mare stil cu o cotă finală de 9,52. În prima ligă norvegiană, Valerenga joacă pe teren propriu cu Stabaek, de departe cea mai slabă formaţie din serie. Tot în Norvegia, dar în liga a treia, liderul Nybergsund, joacă în deplasare cu Orn Hortern, din zona retrogradării, iar până acum formaţia de pe primul loc a câştigat la scor partidele cu formaţiile din subsolul clasamentului. În Suedia, Lunds de pe prima poziţie evoluează pe terenul „codaşei” Sleipner, iar Ostersunds, fără înfrângere, joacă acasă cu o echipă moale de tot în meciurile de pe teren străin, Forword. Mai rămâne duelul dintre Sandvikens şi Enkopings, unde ne bazăm mai mult pe forma slabă a oaspeţilor, care au înfrângeri pe linie, mai ales în deplasare.

Citit 4871 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iunie 2012 16:09

1 comentariu

 • postat de Florin
  Sâmbătă, 23 Iunie 2012 20:09
  Aur la CE: echipajul masculin Canoe 2 al României, pe primul loc în cursa la 1.000 metri

  Echipajul masculin de Canoe 2 al României, compus din Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, a cucerit medalia de aur în finala la 1.000 de metri, la Campionatele Europene desfăşurate la Zagreb.

  Echipajul tricolor, multiplu laureat european şi mondial, a încheiat cursa cu timpul de 3:35.02 minute, trecîndu-şi în cont a 6-a medalie de aur. Pe podium au mai urcat Germania (plus 0,52 secunde) şi Belarus (plus 0,72 secunde).

  Proba de Canoe 2 pe distanţa de 1.000 de metri este şi probă olimpică, cei doi sportivi români fiind calificaţi la JO de la Londra.

  Totodată, echipajul masculin de Canoe 4 al României a cucerit argintul tot la 1.000 de metri. Sportivii Iosif Chirilă, Cătălin Costache, Mihail Simion şi Florin Comănici au încheiat cursa cu timpul de 3:23.54 minute. Pe primul loc a terminat Belarus (3:22.13 minute).

  Felicitari!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.