Dorinel Munteanu cere insistent transferuri: „Avem nevoie de încă şapte jucători”
Foto: Foto: Sorin Pană

Dorinel Munteanu cere insistent transferuri: „Avem nevoie de încă şapte jucători”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Oţelului cere achiziţionarea de fotbalişti valoroşi neapărat în această săptămână, pentru a-i avea în stagiul de pregătire din Olanda * „Neamţul” spune că, fără fortificarea lotului, echipa sa nu va putea mai mult decât să evite retrogradarea * „Pentru a avea pretenţii, trebuie să vină jucători valoroşi, nu doar ca să dea la număr”, avertizează Dorinel Munteanu, într-un interviu  acordat din cantonamentul montan, de la Poiana Braşov *

 Oţelul îşi va încheia mâine primul stagiu de pregătire al verii, cel efectuat la Poiana Braşov cu un lot format doar din jucătorii ce au dus greul în campionatul trecut, ba chiar subţiat de plecările lui Antal şi Sălăgeanu. Antrenorul Dorinel Munteanu şi-a exprimă nemulţumirea că încă n-a fost perfectat niciun transfer pentru noul sezon, precizând că este nevoie de achiziţii cât mai repede, pentru a avea la dispoziţie tot lotul cu care va fi abordat noul campionat măcar în al doilea cantonament al verii, cel din Olanda, în care se va pleca duminica viitoare.

- S-a tot vorbit de o restructurare a lotului, dar aceasta întârzie să apară. De câţi jucători noi are nevoie Oţelul în acest moment?

- Pentru a ne acoperi toate posturile deficitare, în condiţiile în care au plecat câţiva jucători şi mai avem de acoperit şi problemele din trecut, e nevoie de şapte jucători. Totuşi, trebuie să vină jucători valoroşi, nu doar ca să dea la număr.

- S-au purtat tratative cu jucători noi până acum?

- Da, există discuţii cu mai mulţi jucători, dar până nu se lămureşte situaţia financiară e imposibil să se realizeze ceva. E nevoie ca lucrurile să intre în normalitate, să aducem jucători până la plecarea în cel de-al doilea cantonament. Momentan, până nu avem certitudini, nu putem discuta de nume.

 

„Fără investiţii, la retrogradare!”

- Dacă nu se rezolvă problemele până la plecarea în Olanda te gândeşti la o decizie extremă?

- Eu nu îmi voi da demisia de la Oţelul pentru că am venit aici să muncesc, să fac performanţă. Dacă nu se vor face transferurile de care avem nevoie, atunci nici nu putem să obţinem mai mult decât în sezonul trecut. Cel mai probabil, fără jucători noi, ne vom bate în partea a doua a clasamentului.

- Suporterii au ieşit în stradă ca semn de protest pentru situaţia incertă de la club. Eşti de acord cu poziţia lor în acest caz?

- Da, sunt total de acord şi îi felicit că au luat atitudine, dar din punctul meu de vedere a fost mult prea târziu. Ar fi trebuit în mod normal de acum cinci-şase luni, pentru că după câştigarea campionatului au fost probleme în mod constant.

- Se preconizează schimbări la vârf, Narcis Răducan pe post de director general, iar Paraschiv, adjunct. Cum comentezi?

- Până acum eu am discutat despre echipă doar cu domnul Stan, deci doar cu directorul general, aşa cum este normal. Voi colabora cu Narcis, nu am nici un fel de problemă.

- Unde crezi că ar fi fost Oţelul la finalul campionatului trecut, dacă n-ar fi fost problemele de la club?

- Cu siguranţă mai sus de locul şase, cel pe care l-am obţinut, adică într-o cupă europeană. Noi am fost în cărţi până la jocul cu Steaua, apoi s-a rupt totul, odată cu agravarea situaţiei la club. Încă de la începutul campionatului au fost probleme şi cu cât trecea timpul, cu atât se înmulţeau. Sper ca acum să nu facem aceleaşi greşeli.

Citit 2344 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2012 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.