Sâmbătă, Oţelul - Debrecen, în optimile Cupei Cupelor la handbal feminin

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă,  de la ora 11,00, Galaţiul găzduieşte o partidă de handbal de maximă importanţă. În Sala "Siderurgistul" se întâlnesc, în returul optimilor de finală ale Cupei Cupelor, Oţelul şi DVSC Debrecen (Ungaria). Pentru a obţine calificare, gălăţencele au nevoie de o victorie la o diferenţă de cel puţin cinci goluri.

Peste 60  de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Galaţi vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la meci şi vor interveni în cazul tulburării ordinii publice, pe traseele de intrare şi ieşire din zona sălii sportive. Spectatorii sunt aşteptaţi să respecte prevederile legale în timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul sălii.

Conform prevederilor legii privind combaterea violenţei la competiţiile sportive, spectatorilor le este interzis să aducă pe arene băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Citit 922 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.