Biletul zilei-Al treilea câştigător din ultimele cinci!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După câştigurile încasate la biletele de vineri şi marţi, a urmat un nou succes: tichetul de miercuri a fost bifat corect în întregime. În Supercupa Bulgariei, Ludogorets a învins cu 3-1 pe Plovdiv, trecându-şi în cont încă un trofeu, după câştigarea eventului. Campionatul peruan se dovedeşte a fi foarte bun de pariat, Melgar a câştigat acasă cu Inti Gas, 1-0, pentru o cotă de 1,95. În Norvegia, la Odd Grenland-Valerenga am prins o cotă de 1,50, mizând că nu va fi egal la pauză, conform statisticii celor două formaţii. Cota de 1,15 de la meciul de baschet a fost fără emoţii, Serbia s-a impus 67-62 în faţa Poloniei.

BILETUL ZILEI


BATE Borisov - Torpedo sub 2,5 goluri cotă 1,85

Servette - FC Basel 2 cotă 1,85

Volyn Lutsk - Karpaty Lviv sub 3,5 goluri cotă 1,25

Mervue Utd - Limerick 2 cotă 1,45


Argumentaţie

În campionatul Belarusului este o medie extrem de scăzută de goluri, cel mai bun exemplu fiind Torpedo, care are un singur meci cu mai mult de o reuşită pe meci. Începe campionatul în Elveţia, iar campioana FC Basel este favorită cu Servette, care a pierdut un amical cu Porto, cu doar două zile înainte de acest meci. Tot la debut se află şi campionatul din Ucraina, unde sperăm să vedem goluri puţine, maximum trei, mai ales că meciurile din startul sezonului sunt întotdeauna mai încrâncenate. A mai rămas miza pe Limerick, echipă pe care am pariat câştigător de fiecare dată. Cota finală este de 6,20.

Citit 6701 ori Ultima modificare Joi, 12 Iulie 2012 18:33

1 comentariu

 • postat de Florin
  Vineri, 13 Iulie 2012 18:43
  Cârjan a semnat cu FC Botoşani!

  Fostul jucător al formaţiei Dunărea Galaţi, George Cârjan a ajuns la un acord cu FC Botoşani. Sosit ieri la Botoşani, atacantul în vârstă de 24 de ani va evolua astăzi pentru prima dată în culorile roş-alb-albastre.

  "Avem nevoie de un jucător de gura porţii, iar el se încadrează în tipul acesta de atacant. Nu-i va fi uşor. Sper ca împreună cu el şi cu ceilalţi jucători transferaţi în această vară să reuşim să punem la punct mai repede relaţiile de joc şi să pornim cât mai bine", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, pentru fcbotosani.ro.

  Născut pe 7 noiembrie 1988, Cârjan a fost golgheterul echipei gălăţene în ediţia de campionat 2010 - 2011 cu 12 reuşite.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.