„Viaţa liberă” susţine talentul: Abandon din ghinion pentru Radu David
Foto: Maşina de concurs a echipajului Radu David/Mihaela Beldie

„Viaţa liberă” susţine talentul: Abandon din ghinion pentru Radu David
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tânărul pilot sibian susţinut de cotidianul nostru, Radu David, a abandonat din Raliul Sibiului în urma unei probleme tehnice, după ce s-a rupt o planetară. „A fost extraordinar la startul cursei, foarte multă lume se interesa de mine, fiind cel mai tânăr pilot din cursă, dar din păcate am avut ghinion. Ne simţeam excelent, aveam un timp foarte bun, ne-am plasat bine în cursă, în prima jumătate a plutonului, iar după ultima probă de noapte, la 5 kilometri de la start, am întâmpinat probleme tehnice, care nu ţineau de noi şi am fost nevoiţi să abandonăm”, a povestit Radu David.

Referitor la participarea sa ca debutant, din postura de cel mai tânăr pilot (17 ani) din Raliul Sibiului, Radu a spus că a acumulat experienţă pentru cursele viitoare. „Sunt puţin dezamăgit de deznodământ, dar până atunci am făcut chiar o treabă bună şi trebuie să fiu mulţumit că am avut ocazia să concurez încă de la o vârstă fragedă într-o cură atât de importantă”, a adăugat tânărul sibian.

Radu David are deja în plan să participe şi la Raliul de la Braşov, cursă programată în luna septembrie, dar până atunci speră să piloteze şi în Raliul de la Arad, cursă ce se va disputa pe 17-18 august.

Cea de-a 12-a ediţie a Raliului automobilistic al Sibiului a început joi şi s-a încheiat sâmbătă. Raliul s-a desfăşurat pe specialele de macadam şi asfalt din jurul oraşului Sibiu, în lungime de peste 200 de kilometri, fiind pentru prima oară când această cursă a fost inclusă în calendarul Intercontinental Rally Challenge (IRC).

Citit 1175 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2012 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.