Dorinel Munteanu cere jucători noi în continuare

Dorinel Munteanu cere jucători noi în continuare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă echipa sa a debutat cu brio în noul sezon al Ligii 1, după victoria cu 2-1 pe terenul celor de la CSMS Iaşi, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, doreşte în continuare ca lotul să fie completat cu jucători noi. „Bineînţeles că vreau transferuri, mai întâi să ni se ridice interdicţia de a legitima jucători noi, pentru că trebuie să ne dorim obiective îndrăzneţe. Este nevoie de dubluri pe posturi pentru că sunt multe meciuri într-un sezon şi e foarte greu să mergi cu aceeaşi jucători”, a declarat antrenorul Oţelului.

Formaţia gălăţeană riscă să fie penalizată cu cel puţin două puncte până când vor fi plătite datoriile către impresarul Ionel Codoban, însă incertitudinea încă planează la vârful clubului gălăţean. „Avem foarte multe probleme care nu ţin de echipă şi este păcat acest lucru. Avem abia un punct în clasament, pentru că am început cu o sancţiune de două puncte, şi anunţ din nou că trebuie oprită umilinţa la care suntem supuşi cu toţii”, a spus Dorinel Munteanu.

Referitor la obiectivul formaţiei sale, acesta a spus că vor fi luate pas cu pas toate partidele pentru că nu se poate stabili încă un obiectiv, atât timp cât nu este definitivat lotul de jucători.

Următorul meci pentru Oţelul este programat luni, 30 iulie, de la ora 20.20, pe teren propriu, împotriva celor de la Rapid Bucureşti, care au remizat în prima etapă, 2-2 acasă, cu FC Vaslui.

Citit 1698 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2012 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.