Problemele financiare s-au încheiat: Oţelul vrea doi jucători noi

Problemele financiare s-au încheiat: Oţelul vrea doi jucători noi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Narcis Răducan, consilierul primarului Marius Stan şi viitorul director general al clubului gălăţean, a declarat că odată cu trecerea peste interdicţia de a face transferuri, Oţelul va mai transfera cel puţin un jucător până la finalul perioadei de mercato.

„Ne-am înţeles cu domnul Codoban, s-au plătit toate datoriile şi vom beneficia şi noi de perioada de transferuri, atât cât se mai poate. Echipa are potenţial, iar cu doi jucători noi pe care sperăm să-i aducem, am putea acoperi punctele noastre vulnerabile”, a declarat Răducan.

În ceea ce priveşte negocierile la vârful clubului referitoare la schimbarea acţionariatului, acesta a declarat că s-a făcut un pas important către finalizarea tranzacţiei. „Am făcut un pas important şi la negocieri, iar la începutul lunii august ar trebui să fie finalizate şi să intrăm în termenii în care ne-am gândit şi strategia impusă de Marius Stan înainte de a pleca de la club”.

Citit 2783 ori Ultima modificare Joi, 26 Iulie 2012 11:51

3 comentarii

 • postat de alfar
  Joi, 26 Iulie 2012 15:47
  bai, nu asta e stirea buna. stirea buna ar fi fost ca avem un actionariat nou chitit pe performante. asta e stirea rea, se imbolmosesc treburile, licenta bors. apele sint tulburi rau pentru OTELUL..
  0
  0
  Raportează
 • postat de dad
  Joi, 26 Iulie 2012 15:33
  Indiferent prin ce procedeu s-a ajuns la pasuirea sau stergerea datoriei,cred ca acest domn Codoban merita multa recunostinta si admiratie din partea oficialilor si suporterilor.Datorita lui Otelul inca traieste.Nu cred ca fondurile au fost deblocate.,,Ne-am inteles cu domnul Codoban" spune totul.E ca un joc de poker in trei---Bors,Stan,Codoban iar ultimul cu carte mare in mana renunta,bineinteles asteptand mana urmatoare.Propun afisarea numelui Codoban daca nu pe piept macar pe maneca tricoului echipei si o statuie in preajma stadionului,iar lui Bors o piatra funerara
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alex
  Joi, 26 Iulie 2012 14:22
  bravo otelul acum sa incepem transferurile si sa ne apucam de treaba;)
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.