Veşti bune pentru roş-alb-albaştri: De luna viitoare, noi acţionari la Oţelul

Veşti bune pentru roş-alb-albaştri: De luna viitoare, noi acţionari la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Narcis Răducan, consilierul primarului Marius Stan şi viitorul director general al clubului gălăţean, a declarat că de luna viitoare Oţelul va avea noi acţionari * Interdicţia la transferuri a fost ridicată odată cu plata datoriilor, încercându-se aducerea a doi jucători în perioada următoare


După o vară tulburată de neînţelegerile de la vârful clubului gălăţean, Oţelul pare să intre pe un făgaş normal, conform celor spuse de Narcis Răducan, noul responsabil de bunul mers al lucrurilor de la Oţelul. Încă de luna trecută au fost demarate negocierile dintre conducerea ArcelorMittal şi noii investitori pentru preluarea clubului gălăţean, iar acestea au avansat până la ultimele detalii. „Am făcut un pas important şi la negocieri, iar la începutul lunii august ar trebui să fie finalizate şi să intrăm în termenii în care ne-am gândit şi strategia impusă de Marius Stan înainte de a pleca de la club”, a declarat Răducan.

Primul pas către rezolvarea problemelor a fost realizat după ce s-au plătit datoriile către impresarul Ionel Codoban. „A mai trecut o treaptă, am rezolvat definitiv problema cu domnul Codoban şi sperăm să nu mai existe probleme de acest gen niciodată”, a spus viitorul director general al Oţelului.

Vor mai veni jucători

Odată cu plata datoriilor, clubul gălăţean a scăpat definitiv de interdicţia la transferuri şi doreşte să se întărească în timpul rămas la dispoziţie până la încheierea perioadei de mercato. „Vom beneficia şi noi de perioada de transferuri, atât cât se mai poate. Echipa are potenţial, iar cu doi jucători noi pe care sperăm să-i aducem ne-am putea acoperi punctele vulnerabile”, a declarat Narcis Răducan.

Totodată, acesta a spus că, prin interdicţia avută, Oţelul a ratat transferul a doi jucători străini valoroşi, dar gălăţenii se vor orienta către alte piste din străinătate. De asemenea, odată cu meciul de luni, împotriva Rapidului, antrenorul Dorinel Munteanu se va putea baza şi pe Mardare, Inkango şi Băjenaru, după ce a fost ridicată interdicţia la transferuri „Am avut în vedere câţiva jucători foarte valoroşi, însă nimeni nu stă după noi, în momentul în care s-au blocat transferurile s-au încheiat şi negocierile. Din fericire, sunt mulţi fotbalişti pe piaţă din cauza crizei şi soluţii există. Cei veniţi până acum sunt nerăbdători să debuteze în tricoul Oţelului şi sperăm să o facă cât mai bine”, a adăugat Răducan.

De mâine, bilete mai ieftine

Conducerea clubului gălăţean a anunţat prin vocea responsabilului de bunul mers al lucrurilor de la Oţelul, Narcis Răducan, că la prima partidă de pe propriul teren din acest campionat, luni, ora 20.20, împotriva Rapidului, biletele vor fi mai ieftine decât în ediţia precedentă. „Deşi traversăm o perioadă tulbure la nivel administrativ, băieţii şi-au făcut treaba şi au reuşit să câştige, chiar dacă jocul nu a fost aşa cum şi-au dorit suporterii şi antrenorul. Etapa viitoare vine Rapidul, am ieftinit biletele pentru a le da posibilitatea cât mai multor gălăţeni să vină la stadion şi să fie alături de noi, pentru a reuşi să câştigăm”.

Toate biletele pentru noul sezon vor avea o reducere de 5 lei. Astfel că, la tribuna întâi un tichet va costa 15 lei, 10 lei la tribuna a doua şi 5 lei la peluze. Tichetele pentru jocul împotriva Rapidului vor fi comercializate "la pachet" cu numărul cinci al revistei oficiale „Oţelul”. Aşadar, preţurile vor fi de 20 lei, 15 lei, respecitv, 10 lei. Distribuirea biletelor se va face începând de mâine, la casele de bilete din jurul stadionului. În plus, la magazinul oficial Oţelul-Mastia pot fi achiziţionate în continuare abonamente pentru ediţia 2012-2013, acestea fiind disponibile până pe 3 august.

Narcis, nerăbdător înainte de Rapid

Venit la Galaţi în calitate de consilier al primarului Marius Stan până va fi numit în funcţia de director general al Oţelului, Narcis Răducan aşteaptă cu nerăbdare primul meci de pe teren propriu în calitate de conducător al roş-alb-albaştrilor. „Abia aştept întâlnirea cu suporterii şi sunt încrezător că pe teren propriu reprezentăm o echipă solidă, având aportul publicului de partea noastră. Nu va fi uşor împotriva Rapidului, însă noi vrem să câştigăm. Nu ştiu cât de mult îi poate afecta pe rapidişti deplasarea din Finlanda pentru jocul din Europa League, pentru că acest lucru le poate fi favorabil, având mai multe meciuri oficiale în picioare”.

Ilie şi Didi revin în noiembrie

Pe lângă problemele cauzate de perioada tulbure de la vârf a clubului, antrenorul Dorinel Munteanu are şi probleme semnificative de lot, cu accidentările. După ce Didi, golgheterul echipei din sezonul trecut, s-a accidentat în timpul cantonamentului din Poiana Braşov, nici Silviu Ilie nu va fi la dispoziţia antrenorului pentru o perioadă însemnată de timp, în urma accidentării din prima etapă, de la Iaşi. Gălăţeanul a părăsit terenul în minutul 41, fiind înlocuit cu Zoran Ljubinkovic, având o leziune de ligament tendon ahilian drept şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, zilele trecute, la Bucureşti. „Ambii jucători reprezintă pierderi semnificative pentru noi şi, din păcate, nu îi avem la dispoziţie până la sfârşitul lunii noiembrie. Didi se recuperează la o clinică în Târgu Mureş, iar Ilie a suferit zilele trecute o intervenţie chirurgicală”, a declarat Narcis Răducan.

Citit 3907 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iulie 2012 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.