”Oţelarii” tineri, în vervă : 4-1 la Dunărea Călăraşi

”Oţelarii” tineri, în vervă : 4-1 la Dunărea Călăraşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa satelit a clubului Oţelul a continuat seria meciurilor de verificare, dar şi a unor evoluţii apreciate. Drept urmare, şi rezultatele înregistrate sunt dintre cele mai bune. S-a început cu un 3-2 (cu Delta Tulcea) şi au urmat: 1-3 cu CF Brăila, 3-2 cu FCM Dunărea şi, sâmbătă, 4-1 cu Dunărea Călăraşi.

Ultimul meci a avut loc la Călăraşi şi s-a încheiat cu un succes foarte clar. După cum ne-a informat antrenorul secund, Mitică Ragea, victoria a revenit după o evoluţie bună şi a unei foarte bune fregvenţe a acţiunilor la poarta adversă. Patru au fost convertite în goluri, două dintre ele realizate în urma unor faze spectaculoase. Scorul a evoluat astfel: 1-0, 1-1 şi 2-1 la pauză, finalmente disputa încheindu-se cu 4-1 în favoarea gălăţenilor. La primul gol, Chipirliu i-a subtilizat mingea unui fundaş, s-a debarasat de marcaj şi a marcat în colţul lung. Tot în colţul lung, şi tot după o fază interesantă, s-a făcut 2-1, prin golul lui Paraschiv (care continuă să se pregătească cu echipa a doua, conform contractului pe care îl are cu FC Oţelul); Gohoreanu a verticalizat acţiunea, i-a pasat lui Gabi, stop de maestru şi şut în colţul lung! Golurile trei şi patru i-au avut ca autori pe Constantinescu şi Osman. De remarcat şi inspiraţia portarului nostru Vlasie, care în momentul în care tabela arăta 2-1, a avut două intervenţii salutare la şuturile călărăşenilor.

Evoluţia şi scorul favorabil sunt salutare, în condiţiile în care echipa a ajuns la stadion cu puţin timp înaintea fluierului de start al arbitrului.

Tinerii „oţelari” au evoluat în două formule, după cum urmează:

Echipa A: Vlasie – Marus, Gâţă, Manea, Cucu – Chebac, Miron, Adăscăliţei, Gohoreanu – Chipirliu, Paraschiv.

Echipa B: Vlasie (Vicol – un junior de numai 16 ani) – Toma, Gâţă, Manea, Cucu – Negoescu, Tudose, Lupu (Stoian), Constantinescu – Avram şi Osman.

* Următorul meci al echipei Oţelul II este unul oficial: miercuri, 1 august, gălăţenii se vor deplasa în judeţul Brăila, unde vor întâlni Victoria Traian. Partida contează pentru etapa a II-a (naţională) a „Cupei României”, ediţia 2012 – 2013.

Citit 1562 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iulie 2012 21:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.