Oţelul, primul joc acasă
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul, primul joc acasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Gălăţenii evoluează în această seară contra Rapidului


După victoria din prima etapă de la Iaşi, 2-1 cu CSMS, Oţelul primeşte vizita Rapidului în prima confruntare în faţa propriilor suporteri din această nouă ediţie de campionat. Giuleştenii nu au reuşit să câştige niciodată în ultimele trei sezoane la Galaţi, de când este antrenor Dorinel Munteanu: 0-0 în 2009/2010, 1-0 în 2010/2011 şi 2-0 în 2011/2012. Roş-alb-albaştrii au scăpat de presiunea sancţiunilor după ce a fost ridicată interdicţia la transferuri şi se pot orienta din nou către obiective îndrăzneţe. „Nu avem nici un obiectiv concret, noi trebuie să tratăm serios fiecare meci în parte şi la final vom vedea unde ne vom clasa”, a declarat antrenorul gălăţenilor, Dorinel Munteanu. În deplină concordanţă cu tehnicianul este şi mijlocaşul Cătălin Iorga, care vede Oţelul o candidată la cupele europene şi nu se arată impresionat de duelul împotriva Rapidului. „Va fi un meci obişnuit, de campionat, nimic special, pentru că tratăm la fel toate meciurile. Îmi doresc ca la ora meciului să fim pregătiţi 100%”, a spus Iorga.

Apel către suporteri

Atât Narcis Răducan, noul conducător al Oţelului, cât şi antrenorul Dorinel Munteanu aşteaptă un număr mare de suporteri la partida din această seară împotriva Rapidului. „Meciul cu Rapidul este important, şi pentru mine personal, deoarece este primul acasă şi m-aş bucura să legăm două victorii. E important să avem foarte mulţi suporteri în tribună, cu siguranţă ne ajută. În acest sens am încercat să umblăm şi la preţurile biletelor pentru acest campionat, vrem să atragem oamenii la stadion. Vom avea mai multe acţiuni care să-i bucure pe cei care ţin cu Oţelul şi vreau un stadion plin luni seară! Sunt convins că reprezentăm o forţă a campionatului, indiferent de adversar, cu atât mai mult acasă", a declarat Narcis Răducan, susţinut în afirmaţii de tehnicianul gălăţenilor. „Sigur că e important ca suporterii să vina aproape de noi şi să ne susţină. De foarte multe ori ne-au ajutat să câştigăm”, a spus Munteanu.

Sabău, neînvins în faţa lui Dorinel

La partida din această seară se preconizează un duel important la nivelul tehnicienilor, ambii fiind foşti componenţi ai „generaţiei de aur”. De când este Dorinel antrenor la Galaţi, Sabău este neînvins în faţa Oţelului: 3-3 la Galaţi cu Timişoara în 2009 şi 0-0, tot la Galaţi, cu FCM Tg.Mureş, iar în deplasare a câştigat Sabău de două ori, 2-1 cu Timişoara şi 1-0 cu FCM Tg.Mureş. „Sigur că nu este uşor în faţa Rapidului, se vor întâlni doi mari mijlocaşi pe care i-a avut România, e vorba de cei doi antrenori, Dorinel Munteanu şi Ioan Ovidiu Sabău, va fi interesant şi din acest punct de vedere duelul, chiar dacă ei nu mai joacă”, a spus Narcis Răducan.

Antrenorul gălăţenilor nu crede în statistici şi crede că echipa sa se poate impune în faţa Rapidului. „Statisticile de foarte multe ori au fost răsturnate. Nu am ţinut contul duelurilor mele cu Sabău, pe la alte echipe am mai şi câştigat, dar nu asta contează. Important e ce va fi pe teren. Spre deosebire de noi, ei au făcut şi multe transferuri, dar avantajul nostru este continuitatea”, a declarat Munteanu.

Partida Oţelul - Rapid este programată în această seară, de la ora 20.20 şi va fi transmisă în direct de DolceSport şi Antena 1.

 

Citit 1903 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iulie 2012 21:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.