Oţelul II s-a făcut de râs în Cupa României

Oţelul II s-a făcut de râs în Cupa României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul II era o echipă apreciată pentru evoluţia şi rezultatele dobândite în cel de-al treilea eşalon fotbalistic, aprecieri care au fost împrospătate în această perioadă precompetiţională, când a obţinut o serie de rezultate onorabile în meciurile de verificare: 3-2 cu Delta Tulcea şi tot 3-2 cu FCM Dunărea – echipe din Liga a II-a, 4-1 cu Dunărea Călăraşi şi 1-0, la Focşani, cu CSM – din eşalonul al doilea, dar şi un 10-0 cu Victoria Traian (Brăila) în „Cupa României”.

Însă, toată această imagine a fost şifonată rău miercuri, când „satelitul” FC Oţelul s-a deplasat într-o comună din judeţul Tulcea, pentru al doilea meci din Cupa României. Nu ştim câţi gălăţeni au auzit până acum de Unirea Casimcea – o modestă grupare de judeţ, o echipă la îndemână pentru mai toate echipele din Liga a III-a. Însă, iată că pentru Oţelul II a fost o „nucă prea tare”! În confruntarea directă, de pe terenul din Casimcea, mai buni au fost „judeţenii” tulceni, care s-au impus fără niciun fel de probleme, cu 3-1, după ce au condus până spre final cu 3-0, după o o evoluţie ruşinoasă a gălăţenilor în faţa unei echipe arhinecunoscute, care activează în campionatul judeţean.

Stafful tehnic al echipei gălăţene a explicat că singura scuză pe care o pot invoca jucătorii o reprezintă dimensiunile şi starea terenului. „Jucătorii noştri nu s-au putut adapta la condiţiile de la Casimcea, la un teren foarte mic. Au intrat în jocul adversarului de care s-au lăsat prea uşor surprinşi”, a declarat Mitică Ragea, antrenor secund.

Înfrângerea este cu atât mai supărătoare cu cât în lotul gălăţenilor s-au aflat câţiva jucători cu pretenţii, dar şi mulţi consideraţi de perspectivă. „Oţelarilor” le-au lipsit în primul rând determinarea, reuşind foarte puţine faze ofensive: Chipirliu a ratat la 0-0, apoi tot el a avut o bară la 2-0; Paraschiv şi Gohoreanu s-au numărat şi ei printre cei care au irosit puţinele oportunităţi ivite. Golul de 3-1 a fost marcat de Negoescu, abia în ultimul minut de joc.

Conducerea tehnică a sesizat starea elevilor săi şi a operat prima schimbare încă din finalul primei reprize, iar celelalte trei – în cea de-a doua. Degeaba, nici aceste intervenţii nu au schimbat faţa jocului!

„Unsprezecele” de start s-a prezentat astfel: Vlasie – Marus, Gâţă, Manea, Cucu – Chebac, Miron, Adăscăliţei – Chipirliu, Avram şi Paraschiv. Cei introduşi pe parcurs au fost Gohoreanu, Tudose Constantinescu şi Negoescu.

Citit 1551 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2012 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.