Marius Stan: "Nu i-am uitat pe suporteri"
Foto: Foto: Sorin Pană

Marius Stan: "Nu i-am uitat pe suporteri"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma articolului publicat în ediţia de astăzi în „Viaţa liberă”, Marius Stan, fostul director general al FC Oţelul, actualmente primar al oraşului, a răspuns suporterilor printr-un comunicat oficial pe site-ul oficial al clubului gălăţean.

"Aşa cum am promis, şi vă repet că sunt un om de cuvânt, am adus investitori la combinatul ArcelorMittal Galaţi pentru a discuta preluarea clubului FC Oţelul. Investitorii sunt reali, nu vând poveşti de adormit copiii, iar discuţiile dintre cele două părţi sunt în curs de finalizare. Vreau să precizez însă că, atâta timp cât combinatul şi investitorii doresc păstrarea confidenţialităţii negocierilor, nu-mi permit să vorbesc în numele lor, deci nici nu pot interveni. Din poziţia în care mă aflu acum, am promis că voi sprijini sportul gălăţean, deci şi fotbalul, lucru pe care îl fac deja şi mi se pare total deplasat să vină cineva şi să-mi reproşeze că nu mă mai interesează clubul FC Oţelul sau că i-aş fi uitat pe suporterii echipei-fanion a oraşului. Trebuie să fie limpede pentru toată lumea că nu mai pot interveni direct în viaţa Oţelului, deoarece nu mai am funcţie acolo, iar primarul unui oraş nu poate decide ce se întâmplă într-o firmă privată. Aştept însă ca problemele acestei societăţi-brand să se rezolve, iar acum mingea se află doar în curtea combinatului. Să vă mai spun că luni, 13 august, a avut loc o nouă întâlnire între părţi? O fac, dar nu pot şti ce s-a discutat şi acest lucru nu-mi poate fi cerut mie, primarul municipiului. Simt nevoia să vă spun şi că, în deal-ul dintre investitori şi combinat, am făcut o promisiune faţă de ArcelorMittal Galaţi, promisiune deja onorată. Urmează ca şi combinatul să-şi respecte promisiunile făcute faţă de echipă şi oraş. Până la finalizarea negocierilor, ca primar care nu mai poate fi şi director general al unui club sportiv îi sugerez conducerii combinatului să-l numească pe Narcis Răducan, consilierul meu pe probleme de fotbal, în fruntea clubului. FC Oţelul Galaţi nu are un conducător executiv, deci este nefuncţional şi trebuie să intrăm într-o oarecare normalitate. Le mulţumesc suporterilor că se interesează zilnic de viaţa Campioanei României la fotbal, ediţia 2010-2011, dar mă simt nevoit să le explic că problema Oţelului nu se află la Primărie", a declarat Marius Stan, primarul Galaţiului.

Citit 2064 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2012 13:14

10 comentarii

 • postat de Duchstein
  Sâmbătă, 18 August 2012 18:14
  Alfar,de ce ataat rautate in comentariul tau ?!
  Marius Stan este membru al USL,numai ca in acelasi timp este un om corect,si il stiu de ani buni.
  Am convingerea ca va face mult mai mult pentru Galati decat precedesorii sai !Succes Marius !
  0
  0
  Raportează
 • postat de adriana
  Vineri, 17 August 2012 12:58
  Dar pe ceilalti locuitori ai acestui oras de ce i=ati uitat ? Daca ar fi sa citim doar ziarul de azi am vedea ca numarul firmelor care au dat faliment a crescut fata de anul trecut, ca somajul e in top pe tara, ca patronii vor sa plece sa munceasca in strainatate decat sa mai fie umiliti , ca nici Cora nu mai vine, ca avem festival de film in orasul fara cinematograf, ca tinerii pleaca si potrivit recensamantului mai bine de jumatate dintre locuitori sunt pensionari si exemplele ,,optimiste,, ar putea continua .V=am votat dar cred ca tare m=am mai pacalit ! Sunteti primar doar pentru microbisti in ale fotbalului si politicii ? Cu noi ceilalti, multi, umiliti, fara locuri de munca, locuitorin ai unui oras murdar lipsit de perspectiva , cum ramane ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de barn si stan
  Vineri, 17 August 2012 12:38
  Sper ca lumea sa isi dea seama calitatea de baza a lui Stan e Mani-pul-a -rea
  0
  0
  Raportează
 • postat de simona
  Vineri, 17 August 2012 10:05
  Avem o nepotica de 3 ani care sufera de o forma rara de cancer,care se poate trata doar in America,Chicago,llinois,in campania electorala ni s-a promis o audienta,insa nu am fost contactati inca,speram inca ca acest lucru se va intampla.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ovidiu
  Vineri, 17 August 2012 09:54
  Doamne cata rautate in multe comentarii afisate aici,omul este de cuvant si cred mai mult ca sigur ca-si va respecta ce a promis.Oamenii trebuie sa se schibe radical si sa punem umarul cu totii la renasterea acestui oras nu sa asteptam sa faca primarul,sa ne dea si asa mai departe.Nu sa facut nimic in acest oras de la revolutie ,numai rechini,care au fraudat si care merita acum sa stea la racoare.Dragii mei va invit la munca si dupa aceea sa mai vorbim.Bafta Marius Stan.
  0
  0
  Raportează
 • postat de BOC
  Vineri, 17 August 2012 08:46
  Sa nu uitam ca sunt multi galateni cu probleme de viata si de moarte, prioritare fotbalului. Domnule Primar va rugam sa va ocupati de galateni in primul rand, asa cum ati promis. Incepeti sa tineti audiente. Rezolvati problema familiei Macovei din str. Kogalniceanu nr.1 care doarme sub cerul liber, in curtea casei sigilate abuziv de functionarii primariei
  0
  0
  Raportează
 • postat de adrian
  Vineri, 17 August 2012 08:16
  Este corect ca domnul Marius Stan sa se ocupe de problemele primariei de acuma (inclusiv sprijinirea sportului local nu numai al fotbalului).Cetatenii care l-au ales nu sunt toti microbisti.Au ales un om care sa managerieze un oras cu problemele lui(trebuie sa se concentreze pe asta)
  0
  0
  Raportează
 • postat de un Galatean
  Vineri, 17 August 2012 01:40
  Vreau sa vad nea sef de baiat de mingi, cei 3-4metri de apa rece moaca pentru pensionarii din galati.
  Daca ai impresia ca voi uita ce ai promis in campanie in caz ca iesi primar te inseli. O sa-ti aduc aminte
  pana pui in aplicare ce ai promis! si.. UIT GREU
  NU SUNT BASIST, doar echidistant!
  0
  0
  Raportează
 • postat de bran
  Joi, 16 August 2012 17:30
  dupa perioada de transferari apar si investitorii: minciuni, secretomanie
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Joi, 16 August 2012 16:49
  vorbe de politician. corect esti primarul galatiului. in afara de sprijinul financiar dat de sponsorii pnl, usl si imaginea OTELULUI erai primar? ai promis , ai dat o imagine de om ce poate rezolza timpenia in care este acum OTELUL, si, tu primarul ales de galateni spui ca nu prea te mai poti implica. legislatia nu-ti permite. asta nu stiai cind ai spus ca pina la sfirsitul lunii iulie e rezolzata treaba? incet, incet te rupi de OTELUL. asta a-i si vrut cind ai plecat de la club. ai pacalit suporterii galateni, ai pacalit alegatorii galateni cind ai vorbit de stadioane si actionariate de nadejde. pina acum mi-ai demonstrat doar ca esti un mare mincinos si de acum incolo am inteles ca nu mai ai treaba cu OTELUL. vei demonstra ca esti un mincinos si la ce ai promis cetatenilor orasului? eu, parca spun de acum DA.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.