Adversar cu pumni grei pentru Bute - Se va bate cu un pugilist neînvins

Adversar cu pumni grei pentru Bute - Se va bate cu un pugilist neînvins
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul lui Lucian Bute, Stephan Larouche,  a declarat că rusul Denis Grachev (13 meciuri – 12 victorii şi un egal) nu este adversarul perfect, dar va aduce ceea ce îi trebuie pugilistului român: "adversitate", "dorinţa de a câştiga" şi "pumni grei".

"Nu nu am dorit să avem un adversar care să vină aici şi să îi dea lui Lucian garanţia că va învinge. Doream ca Lucian să aibă o confruntare cu un tip neînvins. Grachev nu este cel mai testat pugilist, dar are dorinţa de a învinge, atacă, este neînvins şi asta căutam. Nu a fost prima noastră opţiune. Ar fi avut un nume mai bun cel pe care îl căutam. Dar doream un adversar care să vină pentru a câştiga, care să vină ca să încerce. Cred că acest tip va aduce ceva de care Lucian are nevoie. Adversitate. Dorinţa de a câştiga. Pumni grei. Şi să vedem cum va răspunde Lucian. Ştim cu toţii că nu este adversarul perfect. Lumea se plânge. Înţelegem asta. Dar sunt mulţi factori pe care trebuie să îi iei în considerare când alegi un oponent după o înfrângere. Cred că este omul perfect pentru Lucian în acest moment, iar în viitor vom avea şi revanşa cu Froch", a spus Larouche.

El a precizat că Lucian Bute a acceptat înfrângerea din meciul cu Carl Froch "ca un bărbat". "Cred că şi-a pus întrebările corecte. Este bine şi sunt mândru de el până acum. Cred că a pierdut meciul între momentul în care era în vestiar şi cel în care am mers în ring. Nu a fost suficient de rău când trebuia. Lucian trebuia să se forţeze când lucrurile nu mergeau bine şi el nu a putut să facă asta. Nu cred că ne-a surprins Carl. Froch este cum se ştie, un boxer agresiv. Are o dorinţă foarte mare de a câştiga, pumni grei... Ştiam asta. Restul a fost o problemă. De ce? Există un răspuns, dar avem o clauză privind revanşa şi deocamdată vom păstra pentru noi analizele. Va trebui la revanşă să fie adevăratul Lucian Bute. Să revină şi să facă lucrurile pe care le poate face. Dar nu va fi uşor. Carl Froch este un tip dur şi va fi o misiune foarte grea pentru Lucian", a mai spus Larouche.

Antrenorul a menţionat că Bute se va antrena pentru meciul cu Grachev o perioadă la Montreal, iar apoi în Florida. "Lucian a fost cu mine la Jocurile Olimpice, apoi el a plecat pentru două săptămâni în România, la familia sa, după care va reveni aici pentru a se antrena", a explicat el.

Pugilistul Lucian Bute va boxa la 3 noiembrie, la Centre Bell din Montreal, contra rusului Denis Grachev.

Bute (30-1, 24 KO.) a suferit prima înfrângere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea.

Citit 1331 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.