Astăzi, în Cupa României: Start de sezon pentru FCM Dunărea

Astăzi, în Cupa României: Start de sezon pentru FCM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană de liga a doua FCM Dunărea va susţine în această după-amiază primul meci oficial al sezonului. Este vorba despre jocul de „Cupa României”, pe care dunărenii îl vor disputa, în deplasare, de la ora 17.30, cu echipa de liga a treia SC Bacău. Va fi un meci al ambiţiilor, în care pe lângă jucătorii celor două grupări se vor confrunta două conduceri tehnice gălăţene: foştii antrenori de la Dunărea, Viorel Tănase şi Viorel Pelin, acum la Bacău, respectiv Eugen Baştină şi Vali Stan - la oaspeţi.

În perioada precompetiţională, FCM Dunărea a susţinut zece meciuri, încheiate cu un bilanţ favorabil: cinci victorii, două egaluri şi trei înfrângeri, golaveraj 31-19. Ultimul meci s-a disputat cu o săptămână în urmă: 1-1 cu FC Botoşani, pe teren neutru.

În ultima săptămână, stafful tehnic a pus accentul doar pe antrenamente, urmărindu-se conturarea unui prim „unsprezece”. La ultimele retuşuri, ca şi la majoritatea antrenamentelor din această vară, au luat parte 25-26 de jucători, un lot numeros din care conducerea tehnică va trebui să-şi selecţioneze jucătorii pentru noul sezon competiţional. În ultima perioadă nu au participat la pregătiri doi foarte tineri jucători - Moroşanu şi Valentin Ion, ambii aflaţi la lotul naţional de juniori Under 17, care a participat la „Talent Cup”, un turneul internaţional organizat de Academia Gică Hagi.

După meciul de Cupă, atenţia va fi îndreptată spre meciul de debut în Liga a II-a, când FCM Dunărea va juca pe teren propriu cu CS Otopeni. Dunărenii vor juca în Seria I, alături de alte 13 echipe.

Citit 1168 ori Ultima modificare Luni, 27 August 2012 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.