Marius Stan i-a răspuns lui Dorinel Munteanu: „Demisia este un act de mare onoare”
Foto: Foto: Sorin Pană

Marius Stan i-a răspuns lui Dorinel Munteanu: „Demisia este un act de mare onoare”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Relaţia dintre antrenorul Oţelului şi conducerea clubului este tot mai încordată pe zi ce trece


După ce la finalul partidei cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a spus că se gândeşte la plecare şi a cerut o discuţie urgentă cu fostul director general al clubului, Marius Stan, acesta din urmă a reacţionat destul de dur, spunând că tehnicianul are un singur motiv de a fi nemulţumit, rezultatele slabe ale echipei.

Am văzut ce a declarat domnul Dorinel Munteanu şi pot să spun că, indiferent de domeniu, demisia este un act de mare onoare. În afara faptului că echipa nu a mai câştigat de multă vreme un meci, nu înţeleg ce alte nemulţumiri ar putea avea, deoarece este cel mai bine plătit antrenor din Liga I. Salariile şi primele sunt achitate punctual, însă, paradoxal, ne aflăm pe o poziţie în clasament care nu ne face cinste”, a precizat actualul primar al Galaţiului, Marius Stan.

Tehnicianul gălăţenilor nu a dorit să comenteze nimic legat de afirmaţiile fostului director general. „Nu vreau să comentez, fiecare declară ce doreşte. Eu sunt antrenorul Oţelului şi vreau să am o întâlnire cu conducerea clubului pentru a lămuri lucrurile”, a spus Munteanu.

Apele se mai liniştiseră

Până la declaraţia lui Marius Stan, lucrurile păreau să revină la normal, după ce antrenorul Dorinel Munteanu şi Narcis Răducan, consilierul primarului pe probleme de fotbal, au purtat o discuţie pe această temă. „Poziţia clubului a rămas aceeaşi, îl avem antrenor pe Dorinel Munteanu şi îi dăm credit în continuare. Am vorbit chiar şi după ultimul antrenament. Sigur că sunt tensiuni, probleme, iar în zilele următoare se va găsi o soluţie să fie bine pentru toată lumea. Încă e antrenorul echipei şi are credit să îşi ducă la capăt mandatul. Dacă el consideră că drumul e blocat şi vrea să plece, vom analiza situaţia, pentru că nu poţi ţine un antrenor cu forţa. Oţelul este un club unde a existat echilibru, antrenorii au stat perioade lungi şi există garanţia că şi acum se va judeca foarte atent. Daca ne gândim la cum s-au jucat primele etape, cred că era posibil să ne batem la primele locuri. În câteva meciuri s-a jucat bine şi doar momentele de neatenţie au făcut să pierdem puncte. Arătăm un profil mai ofensiv decât în anii trecuţi, dar din păcate, asta nu s-a văzut şi în clasament”, a spus Narcis Răducan. „Nu-s plecat, aşa cum au anunţat unii, sunt antrenorul Oţelului”, spunea dimineaţă şi antrenorul, care părea mult mai liniştit faţă de finalul meciul de sâmbătă.

La Steaua se joacă mai devreme

Partida din etapa următoare pe care Oţelul o va disputa în Ghencea, cu Steaua, a fost programată duminică, 2 septembrie, de la ora 20.00, după ce iniţial fusese stabilită ora 21.30. Gălăţenii nu au mai reuşit să câştige în deplasare cu Steaua de 15 ani, de pe 23 august 1997, când s-au impus cu 3-1.

Citit 2162 ori Ultima modificare Marți, 28 August 2012 11:20

4 comentarii

 • postat de lilian
  Marți, 28 August 2012 19:20
  marius stan.te juri pe mata ca nu te-ai infruptat din banii de la otelul?nici BORS nu ai mincat nici gura nu-ti miroase.ai distrus clubul,golanule.nu este bun dorinel?el e vinovat ca l-ai vindut pe ANTAL?.acu esti primar,ai loc sa-ti intinzi caracatita si sa platesti datoriile de la legeri.rusine MARIUS STAN.
  0
  0
  Raportează
 • postat de jony
  Marți, 28 August 2012 15:53
  Bine ca avem un primar pe care il intereseaza mai mult otelul decat ceea ce se intampla cu orasul nostru.
  Dl Marius Stan a aparut doar cu comentarii legate de sport, si mai ales fotbal, decat cu alte probleme, sau alte rezolvari.
  0
  0
  Raportează
 • postat de emi
  Marți, 28 August 2012 10:18
  Si Cacarau a zis ca si da demisia si a uitat!Si nu l compara pe Cacarau cu Dorinel..
  0
  0
  Raportează
 • postat de actiunea
  Marți, 28 August 2012 00:18
  sorine,prea "zgomotoasa" poza pt cit de vedeta te dai!!!
  la poze ma refer........
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.