UPDATE Dorinel Munteanu s-a despărţit în lacrimi de Oţelul

UPDATE Dorinel Munteanu s-a despărţit în lacrimi de Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul pas al revenirii Oţelului pe drumul spre normalitate a fost făcut joi după-amiază, când a fost înlăturată incertitudinea existentă de câteva zile în ceea ce priveşte conducerea tehnică. Cel mai performant antrenor din istoria fotbalului gălăţean, Dorinel Munteanu, şi-a anunţat despărţirea de echipa cu care a câştigat campionatul în 2011, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Primărie, la care au mai participat fostul director general al clubului, primarul Marius Stan, şi Narcis Răducan.

„De comun acord, cât se poate de amiabil, am hotărât să întrerupem această colaborare, cea mai fructuoasă din istoria clubului. Am încercat să prelungim acestă perioadă dar am ajuns împreună la concluzia că prelungim agonia. Scopul este să producem un şoc la echipă, să fie declicul care să aducă rezultate, astfel încât acest sacrificiu să se dovedească util”, a spus Marius Stan.

Extrem de emoţionat, Dorinel Munteanu a spus că a luat această hotărâre pentru binele echipei. „Mulţumesc Oţelului că mi-a dat şansa să trăim împreună trei ani frumoşi. Sunt mândru că am făcut parte din acest proiect, că am avut în jurul meu caractere puternice. Cunosc foarte bine echipa, ştiu că avea nevoie de o schimbare”, a spus Munteanu, cu ochii plini de lacrimi.

Antrenorul-campion din 2011 îi va prezenta personal echipa noul tehnician al Oţelului, Viorel Tănase, la antrenamentul din această seară, înjurul orei 17.30.

În numele celor peste 40.000 de gălăţeni care în luna mai 2011 au ieşit în stradă pentru a-şi striga fericirea la câştigarea campionatului, Viaţa Liberă îi mulţumeşte lui Dorinel Munteanu pentru tot ce a făcut pentru viaţa urbei: RESPECT, Munti!


 

Sunt semnale clare că FC Oţelul iese din criza în care se află de aproximativ un an. La ora 15.00 a fost anunţată o conferinţă de presă la Primărie, cu participarea antrenorului Dorinel Munteanu, a primarului Marius Stan şi a consilierului acestuia pe probleme de fotbal Narcis Răducan. Surse autorizate susţin că este foarte posibil să fie anunţată incheierea cu succes a negocierilor pentru preluarea clubului de către noi acţionari şi iminenta instalare oficială a lui Narcis Răducan în fruntea conducerii executive a FC Oţelul. Totodată, este de aşteptat să se oficializeze despărţirea de Dorinel Munteanu, astfel ca diseară să fie prezentat şi noul antrenor principal, Viorel Tănase.

Rămâneţi pe www.viata-libera.ro, vom reveni cu amănunte!

Citit 3763 ori Ultima modificare Joi, 30 August 2012 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.