Start în campionatul de streetball

Start în campionatul de streetball
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

4La iniţiativa unui grup de elevi pasionaţi de baschet de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, mâine va începe cea de a noua ediţie a Campionatului de Streetball, o competiţie organizată de clubul Phoenix şi CIADO (Centrul Antindrog), inclusă în programul „Sport contra drog”.

La acest eveniment poate participa orice iubitor de baschet din Galaţi şi nu numai, cu îndeplinirea unor condiţii minime impuse în regulament. Echipele sunt formate din trei jucători plus o rezervă, cu precizarea că doar doi dintre ei pot fi legitimaţi la cluburi de profil, fără a putea fi în teren ambii în aceleşi timp.

Înscrierile se mai pot face doar astăzi (relaţii la numărul de telefon 0722 512690), taxa de participare fiind de 50 de lei de echipă.

Conform tradiţiei, vor avea loc în paralel şi alte competiţii spectaculoase, adevărate demonstraţii de tehnică la concursurile de slam dunk, aruncări de la linia de trei puncte şi half-court (aruncări de la jumătatea terenului).

„Streetball Grandtour 2012” este găzduit de terenul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport de lângă Sala Sporturilor, mâine între orele 17.00 – 21.30, iar joi între 16.00 şi 21.00. Festivitatea de premiere de joi seară va fi urmată de un megaconcert la Music Arena (Grădina Publică), la care sunt invitaţi Grasu XXL, Plug and Play şi Kivu. Pentru spectatorii de la Streetbal va fi organizată o tombolă la care se oferă 15 bilete la concert.

Citit 1182 ori Ultima modificare Luni, 03 Septembrie 2012 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.