Se măreşte lotul Oţelului! Întăriri de la echipa a doua

Se măreşte lotul Oţelului! Întăriri de la echipa a doua
Samoel Cojoc revine la Oţelul după ce a făcut pregătirea de vară cu Pandurii şi a îbceput sezonul la „satelit” în liga a treia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Viorel Tănase a decis ca din această săptămână jucătorii Gabriel Paraschiv, Samoel Cojoc şi Sorin Cucu să fie promovaţi de la echipa secundă a clubului. Paraschiv şi Cojoc revin după ce fuseseră trimişi la "satelit" de fostul tehnician al gălăţenilor. Cucu (fundaş stânga), după un an petrecut la Delta Tulcea şi un început de sezon în Liga a III-a cu Oţelul II, face acum parte din lotul de seniori pentru a mări concurenţa pe postul de fundaş stânga. Marcator a două goluri etapa trecută în Liga a III-a pentru echipa a doua, Gabriel Paraschiv este accidentat şi va absenta cel puţin o săptămână.

De asemenea, conducerea FC Oţelul a hotărât ca din această săptămână să le ofere tinerelor talente din cadrul Centrului de Copii şi Juniori şansa de a se antrena alături de seniorii roş-alb-albaştri. Astfel, prin rotaţie, doi sau trei jucători de la echipa-satelit sau de la grupa de juniori A vor avea ocazia de a se pregăti timp de o săptămână sub comanda antrenorului Viorel Tănase. În această săptămână trag alături de seniori mijlocaşul Mihai Adăscăliţei şi atacantul Ousmane Gueye, ambii de la „satelit”. "Este un proiect la care ţinem foarte mult, deoarece şi cei mici trebuie să vadă cum este să te antrenezi şi să joci în Liga I. Este o emulaţie fără de care nu se poate, doar aşa îi obligăm pe cei tineri să progreseze cât mai repede. Ne dorim să promovăm cât mai mulţi jucători din propriul Centru de Copii şi Juniori, este un obiectiv foarte important pentru noi", a declarat Narcis Răducan, cel desemnat să conducă clubul gălăţean.

Citit 2661 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.