Zero puncte după două meciuri: Delta Tulcea – FCM Dunărea 1-0

Zero puncte după două meciuri: Delta Tulcea – FCM Dunărea 1-0
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici în etapa a doua a Ligii secunde de fotbal echipa gălăţeană nu a reuşit să adune vreun punct. A plecat la Tulcea – acolo unde se câştigă foarte greu – cu gândul că totuşi ar putea realiza ceva. Din păcate, elevii antrenorului Eugen Baştină au revenit acasă cu mâna goală.

Ce s-a întâmplat în oraşul din Deltă ne-a povestit însuşi tehnicianul gălăţean: „Am dominat tactic jocul, dar nu am reuşit să ne creăm ocazii realmente periculoase, aducătoare de goluri. Am avut şi superioritate numerică o repriză întreagă şi nici în aceste condiţii nu am reuşit mai mult. Între motive este acela că nu reuşim o posesie bună, greşim multe pase. Se constată o oarecare lipsă de omogenitate, relaţiile de joc şi automatismele nu au ajuns la nivelul dorit. Jucătorii au avut o atitudine bună, dar ei trebuie să conştientizeze că pot mai mult”.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, însă ocaziile la cele două porţi nu au abundat. Dunărea a avut câteva oportunităţi: contraatac Grosu, pasă lui Ginghină – nefinalizată; centrare reuşită a lui Cristescu, însă Cristea nu a venit la întâlnire, la bara a doua; după gol am avut o uşoară dominare, fără finalizare însă. Din min. 44 gălăţenii au jucat în superioritate numerică, Mişelăricu (fostul „oţelar”) fiind eliminat. Şi totuşi, cei care au înscris au fost tot tulcenii. Unicul gol a fost marcat în min. 53, când Pantelie (venit de la Viitorul) a profitat de o neînţelegere între Cristea şi Popescu (ultimul aflat la primul joc, el lipsind de la pregătirile verii nu mai puţin de o lună şi jumătate), şi a schimbat tabela.

Arbitru – Iulian Călin (Ştefăneşti – Ilfov).

FCM Dunărea: Măstăcan – Cristescu, Hristian, Cucu, Popescu – Grosu, Chebac, Negoescu, Cristea – Enache, Ginghină. O formaţie cu patru jucători noi faţă de cea din prima etapă. În min. 61 Radu i-a luat locul lui Popescu, în timp ce Drăgan l-a substituit pe Hristian (în dorinţa de a fortifica atacul). Până la urmă a fost 1-0 pentru Delta.

În următoarea etapă, dunărenii vor juca acasă, cu FC Botoşani - ambele cu zero puncte.

Citit 1688 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2012 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.