Meci amical în plin campionat: FCM Dunărea - CF Brăila 1-1

Meci amical în plin campionat: FCM Dunărea - CF Brăila 1-1
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi pare curios, în plină competiţie, o serie de echipe din „B” şi „C” au etape libere. Acest lucru a fost posibil deoarece unele dintre echipele ce ar fi trebuit să joace în ligile a II-a şi a III-a şi-au anunţat retragerea, din cauza problemelor financiare. În seria I din Liga a II-a nu s-au mai prezentat la start Callatis Mangalia şi FCM Bacău, iar Federaţia Română de Fotbal nu s-a mai sinchisit să refacă programul pentru a nu fi două echipe cu etapă liberă, deşi situaţia era ştiută cu destul timp înaintea începerii campionatului.

În weekendul trecut, cele două echipe cu „liber” din seria I au fost FCM Dunărea şi CF Brăila, care şi-au umplut golul competiţional cu un meci amical pe Stadionul „Dunărea”, încheiat la egalitate: 1-1. Golurile au fost marcate în repriza secundă de Chelaru, pentru gălăţeni, respectiv Pungă, pentru echipa din Brăila, antrenată de gălăţeanul Alin Pânzaru.

A fost un meci în care noua conducere tehnică de la Dunărea - Vali Stan antrenor principal şi Daniel Florea antrenor secund - a vrut să folosească un număr cât mai mare de jucători pe care să-i vadă la lucru în condiţii de joc. La FCM Dunărea au intrat pe teren 23 de jucători - câte o echipă în fiecare repriză, în timp ce portarii au evoluat câte 30 de minute. Iată cele două formaţii aliniate: Dunărea I: Măstăcan - Radu, Hristian, Florea, Cristea - Cristescu, Chiriac, Cucu, Dragomir - Enache, Negoescu; Dunărea II: Comănescu (Trihenea) - Valentin Ion, Căldăraru, Teleagă, Ghiocel - Moroşanu, Chebac, Eni, Smadu - Chelaru şi Sorin Drăgan.

Citit 1018 ori Ultima modificare Duminică, 23 Septembrie 2012 21:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.