FCM Dunărea merge la victorie, pe Litoral!

FCM Dunărea merge la victorie, pe Litoral!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dunărenii vor ajunge pe Litoral, dar nu la plajă. Nu pentru că nu este o vreme potrivită, ci pentru că elevilor lui Vali Stan nu le prea arde de distracţie. Zestrea modestă de puncte din clasament i-a adus pe jucătorii gălăţeni într-o altă arie de preocupări.

Într-adevăr, meciul de astăzi de la Constanţa, de pe terenul echipei Farul, se anunţă deosebit de important pentru oaspeţi, pentru care cele numai trei punctedin clasament  după şase etape nu au cum să fie motiv de linişte. În etapa trecută Dunărea a avut liber, aşa că perioada de două săptămâni a fost folosită cât mai judicios pentru a pregăti partida de astăzi. Au avut loc şi două meciuri de verificare, cu echipa de juniori A, prilej pentru stafful tehnic de a mai elimina unele deficienţe din jocul echipei. Aşa că astăzi, de la ora 11,00, băieţii noştri vor aborda meciul cu toată încrederea, la victorie.

Iată şi un „unsprezece” probabil pentru ora startului: Măstăcan – Radu, Florea, Hristian, Popescu (Ghiocel) – Iancu, Cucu, Chiriac, Negoescu (Eni), Cristea – Drăgan (Chelaru).

În celelalte meciuri ale acestei runde se va juca astfel: CF Brăila – CS Otopeni, Unirea Slobozia – Delta Tulcea, Chindia Târgovişte – FC Botoşani şi Dinamo II – Rapid CFR Suceava. CS Buftea şi Săgeata Năvodari stau.

Din Seria a II-a se evidenţiază jocurile: FCM Tg. Mureş – Voinţa Sibiu, Luceafărul Oradea – U.T. Arad, Corona Braşov – Unirea Alba Iulia şi derbiul oltean ALRO Slatina – CS Mioveni.

Citit 932 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2012 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.