Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Francezul Bruce Inkango a fost ieri la dispoziţia suporterilor gălăţeni pentru autografe şi poze, chiar dacă ora inacceptabilă (11.30) pentru o zi de vineri i-a împiedicat pe mulţi dintre fani să asiste la eveniment. Jovial şi politicos, Inkango a dialogat cu fanii şi s-a străduit să scrie corect toate numele celor care au vrut să aibă parte de autograful său pe posterul revistei oficiale a clubului. Ba chiar a avut un ajutor de nădejde în persoana lui Narcis Răducan, cel responsabil să conducă clubul gălăţean. „Bobo like Bobo Vieri” sau „N de la Narcis” au fost indicaţiile date de conducătorul Oţelului, care nu s-a sfiit să-şi treacă în colecţie un autograf de la jucătorul de bandă al roş-alb-albaştrilor. „Nu ştiam că am şi aşa fani”, a glumit francezul, în momentul în care a fost solicitat pentru un autograf chiar de către conducătorul clubului. Chiar dacă nu e de mult timp în România, Inkango a dovedit că s-a adaptat şi a reuşit să lege şi câteva cuvinte în limba română. Nu a ratat ocazia să spună „mulţumesc”, „cu plăcere”, „salut” sau „la revedere”. „Când aud numele, îl înţeleg, dar când îl scriu e puţin mai greu”, a explicat Bruce problemele de redactare, fiind foarte interesat să scrie corect toate numele suporterilor.

După ce a zâmbit la poze cu fanii săi şi a dat autografe pentru persoane de toate vârstele, Inkango a promis cât mai multe goluri şi că va pune umărul în tentativa de resuscitare a echipei.

Citit 1761 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2012 17:39

3 comentarii

 • postat de IRINEL Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 21:39 Link la comentariu
  0
  0

  Mariana, poate i-ai injectat un pic de ...forta si o directie cat mai apropiata de plasa portii adverse, deoarece in ultimul timp, BRUCE nu mai are nici forta in sut, nici nu mai nimereste poarta adversa.

  Raportează
 • postat de Dezamagitul Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 20:56 Link la comentariu
  0
  0

  Pai, cu asa tipa langa el, cum sa mai aiba vlaga pe teren?

  Raportează
 • postat de tuciuriul Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 12:26 Link la comentariu
  0
  0

  buni asa jucatori...meciurile sa aiba loc dupa caderea intunericului...succes garantat!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.