Program accesibil pentru Oţelul: E timpul urcării în clasament!
Foto: Foto: Sorin Pană

Program accesibil pentru Oţelul: E timpul urcării în clasament!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Gălăţenii vor juca în următoarele trei etape cu formaţiile aflate imediat deasupra sa în ierarhia la zi a Ligii I, având ocazia să scape de locul retrogradabil pe care îl ocupă după 12 etape

După victoria obţinută cu Astra în ultimul joc de campionat, Oţelul are şansa să scape de locul retrogradabil pe care-l ocupă în acest moment, în cazul în care va reuşi să se impună împotriva contracandidatelor cu care va juca în următoarele trei etape.

„Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să câştigăm după o lungă perioadă de aşteptare şi cred că acesta este declicul de care aveam nevoie. Este o bucurie enormă, prima victorie de pe teren propriu din acest sezon şi asta ar trebui să ne dea mai multă încredere la meciurile viitoare”, a spus Viorel Tănase, antrenorul Oţelului. Şi Narcis Răducan, directorul general al clubului, a spus că aşteaptă ca victoria de sâmbăta trecută să fie începutul unei serii de rezultate pozitive: „Este un nou început pentru noi, suntem foarte fericiţi că am reuşit să câştigăm cu Astra, dar trebuie ca acest rezultat să fie dublat de o victorie la Cluj”.

Programul roş-alb-albaştrilor în următoarea perioadă este cu „U” Cluj în deplasare, Gaz Metan acasă şi Ceahlăul în deplasare. Clujenii, primii adversari, au obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape, în timp ce Gaz Metan, viitorul oponent de pe teren propriu, a scos doar patru puncte în aceeaşi perioadă. În acest moment Oţelul ocupă locul 15 în clasament cu 12 puncte, unul mai puţin decât Gaz Metan şi două în minus faţă de „U” Cluj şi Ceahlăul.

„Am obţinut o victorie norocoasă cu Astra, după ce am avut mult ghinion în jocurile de dinainte, dar cele trei puncte obţinute acum nu au nicio valoare dacă nu aducem nimic de la Cluj”, a spus şi mijlocaşul Gabriel Paraschiv.

Veşti proaste, Inkango are ruptură

Marcatorul golului victoriei la ultima fază a meciului cu Astra, francezul Bruce Inkango nu va putea fi folosit în următoarea perioadă. „Are ruptură fibrilară şi va absenta în jur de trei săptămâni”, a spus medicul echipei, Mihail Troacă. Inkango s-a accidentat cam un sfert de oră înaintea finalului partidei cu Astra, dar a rămas pe teren pentru că se efectuaseră până în acel moment toate schimbările.

Pentru partida următoare, cu „U”Cluj în deplasare, antrenorul Oţelului, Viorel Tănase, nu se va putea baza nici pe serviciile atacantului Marius Pena, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, după ce a încasat cel de-al patrulea avertisment în actualul sezon la partida cu Astra. La un singur avertisment de suspendare se mai află alţi patru jucători, Ionuţ Neagu, Gabriel Giurgiu, Milan Perendija şi Alexandru Benga. În plus, portarul Grahovac a suferit o entorsă la genunchi şi va fi indisponibil timp de trei săptămâni. Singura veste bună este revenirea fundaşului central Sergiu Costin, care şi-a ispăşit etapa de suspendare şi va putea fi folosit la Cluj.

Citit 1733 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Octombrie 2012 01:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.