Rezultat uluitor al monitorizării celor de la Oţelul: „Para” are vârsta biologică a unui june fotbalist
Foto: Foto: Sorin Pană

Rezultat uluitor al monitorizării celor de la Oţelul: „Para” are vârsta biologică a unui june fotbalist
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conform datelor furnizate de firma de monitorizare InStat, Gabriel Paraschiv a alergat 13 kilometri la ultimul meci al Oţelului de acasă, având cel mai mare travaliu dintre toţi jucătorii de pe teren


Chiar dacă mulţi îl vedeau ca un fotbalist ce nu mai poate duce un meci întreg la cei 34 de ani ai săi, Gabriel Paraschiv a dovedit contrariul odată cu revenirea sa la prima echipă, după exilul de la începutul sezonului la satelit. „Dacă au apelat până şi la veteranul Paraschiv, înseamnă că au mari probleme”, declara Ilie Stan, antrenorul Concordiei Chiajna, înaintea meciului direct dintre formaţia ifloveană şi gălăţeni, iar fotbalistul gălăţean i-a replicat ulterior pe teren, demonstrând că importantă este vârsta biologică, nu cea din buletin.

"Para", cel mai în vârstă jucător de câmp al roş-alb-albaştrilor la meciul cu Astra, a fost înregistrat cu cei mai mulţi kilometri alergaţi dintre toţi jucătorii de pe teren. „Paraschiv a reuşit o performanţă incredibilă, a avut parametrii foarte buni raportat chiar şi la nivel internaţional, cu 13 kilometri alergaţi la meciul cu Astra”, a declarat directorul general al Oţelului, Narcis Răducan. Apoi, la următorul joc de campionat, cel de la Cluj cu Universitatea, Paraschiv a reuşit să marcheze unicul gol al Oţelului.

Clubul gălăţean a semnat recent un acord cu firma rusească InStat Football, care monitorizează toţi parametri unei formaţii, atât la nivel general, cât şi individual. Astfel, Oţelul este primul club din România care apelează la serviciile unei companii cu renume european de monitorizare. „Nu contează că suntem prima echipă din România care beneficiază de acest sistem, important este că antrenorul şi jucătorii vor şti tot timpul la ce nivel se află”, a adăugat Răducan.

Mai mult respect pentru suporteri

Directorul de marketing al Oţelului, Dragoş Ghiuţă, a declarat că nu vor mai fi problemele întâmpinate în startul acestui sezon cu lipsa programelor de meci pentru mare parte dintre spectatori. „Începând cu meciul de duminică, cu Gaz Metan, toţi posesorii de bilete şi abonamente vor primi gratuit şi programul de meci. Au fost ceva probleme până acum, cu toată perioada încâlcită de la club, dar acum s-au rezolvat”, a spus Ghiuţă.

Intrare liberă pentru copii şi femei

Directorul de marketing al gălăţenilor a adăugat că mai are şi alte proiecte de atragere a suporterilor la stadion şi de promovarea a imaginii clubului roş-alb-albastru. „Femeile şi copiii vor avea intrarea liberă la stadion de acum înainte, astfel că suporterii pot veni cu toată familia la meci. Avem în plan şi să aducem copiii din mediul rural la stadion, încercând să le asigurîm inclusib transportul. Sectorul E de la tribuna a doua va fi special destinat pentru copiii din şcolile gălăţene şi beneficiarilor unor parteneriate cu anumite sindicate, plus organizaţii ale studenţilor şi elevilor”, a precizat Dragoş Ghiuţă.

Fanii gălăţeni vor avea ocazia să-şi vadă favoriţii la lucru de două ori în această săptămână: joi, de la ora 18.45, cu CF Brăila în Cupa României şi duminică, de la ora 19.00, cu Gaz Metan Mediaş în campionat.

Citit 2292 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2012 21:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.