Mesajul şefului jandarmilor pentru fanii Oţelului: „Vă felicit, dragi suporteri”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce ani de zile confruntările dintre jandarmi au fost singurele evenimente consemnate în presă, iată că a venit şi timpul schimbării.

Într-o scrisoare deschisă adresată suporterilor echipei de fotbal Oţelul Galaţi, colonelul Vasile Harabagiu, inspectorul-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi, remarcă atitudinea nouă a fanilor sportului gălăţean.

„Jandarmii gălăţeni apreciază faptul că suporterii au avut un comportament civilizat, ireproşabil pe timpul disputării primei etape din returul Ligii I, când suporterii şi-au susţinut favoriţii cu fairplay, prezenţa şi încurajările lor fiind o dovadă că sportul gălăţean este iubit şi acest lucru se face într-un mod demn de un suporter adevărat.

I.J.J. vrea să le transmită suporterilor echipei Oţelul Galaţi că Jandarmeria Galaţi este o instituţie care susţine sportul din toate punctele de vedere.

Vă adresez felicitările mele pentru modul cum v-aţi susţinut echipa şi sunt convins că şi pe viitor veţi fi la fel de mulţi la meciuri şi veţi avea un comportament civilizat”, afirmă, în finalul scrisorii deschise, colonelul Vasile Harabagiu.

Citit 1558 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.