Al doilea cantonament al iernii: Adversari de lux pentru Oţelul în Spania
Foto: Foto: Sorin Pană

Al doilea cantonament al iernii: Adversari de lux pentru Oţelul în Spania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea roş-alb-albastră şi-a stabilit programul de disputare a partidelor amicale din Spania, acolo unde va participa la două turnee importante


Odată cu plecarea în cantonamentul din Spania, programată pe 3 februarie, formaţia gălăţeană se va pregăti pentru partea a doua de campionat cu adversari de top.  Mai întâi, în perioada 4-10 februarie, Oţelul va participa la Marbella Cup, turneu la care şi-au mai anunţat prezenţa Dinamo Kiev (Ucraina), Rubin Kazan (Rusia), Lech Poznan (Polonia), Atletico Paranaense (Brazilia), Ludogorets (Bulgaria), Torpedo Kutaisi (Georgia) şi Dinamo Bucureşti (România). Tragerea la sorţi a celor două grupe din această competiţie va avea loc în zilele următoare, gălăţenii urmând să dispute trei partide pe 4, 7, respectiv 10 februarie.

Cel de-al doilea turneu la care trupa antrenată de Viorel Tănase va participa este Look TV Cup, iar în acest caz se cunosc deja partidele pe care gălăţenii le vor susţine: pe 13 februarie cu Torpedo Kutaisi (Georgia), pe 17 februarie cu vicecampioana Norvegiei, Stromsgodset, iar pe 20 februarie cu Lokomotiv Moscova (Rusia).

Ambele turnee vor fi transmise în direct pentru România de postul Transilvania Look Tv, care va televiza integral partidele Oţelului din Spania.

În plus, pe lângă cele şase partide disputate în cadrul celor două turnee, Oţelul a perfectat şi un alt meci de verificare, cu Spartak Moscova, vicecampioana Rusiei, pentru data de 15 februarie.

Lotul ce va efectua deplasarea în cel de-al doilea cantonament al iernii va fi cazat la hotelul de patru stele Almenara din Sotogrande (Cadiz), locaţie ce se află la câteva minute distanţă de complexul sportiv în care se vor pregăti jucătorii formaţiei gălăţene.

"Sunt mulţumit de programul meciurilor din Spania, vom întâlni adversari de top, care au terminat pe primele locuri în campionatele lor. Poate că e puţin riscant să jucăm cu adversari foarte tari, dar noi suntem motivaţi şi dorim să vedem care ne e adevărata valoare", a spus Narcis Răducan, directorul general al FC Oţelul.

Mardare, spre Rapid

După Enescu şi Buş, un alt fotbalist legitimat în prima partea a campionatului la Oţelul şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Fundaşul central sosit în primăvara anului precedent nu a apucat să evolueze niciun minut pentru Oţelul, iar acum este foarte aproape de semna cu Rapid. "Am ajuns la o înţelegere de reziliere cu Mardare, e mai bine şi pentru el. Îşi poate relansa cariera, avea nevoie de meciuri în picioare, din câte ştiu are ceva oferte de la echipe din Liga I", a precizat Narcis Răducan.

Zilele următoare se va stabili şi situaţia altor jucători care nu mai fac parte din vederile antrenorului Viorel Tănase pentru partea a doua de campionat.

Citit 1485 ori Ultima modificare Marți, 15 Ianuarie 2013 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.