Oţelul renunţă la transferul lui Dolha
Foto: Emilian Dolha

Oţelul renunţă la transferul lui Dolha
Emilian Dolha
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce săptămâna trecută venirea portarului Emilian Dolha la Galaţi părea iminentă, directorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a precizat că transferul nu mai e de actualitate şi că Grahovac va rămâne în continuare soluţia principală pentru postul de portar. „E adevărat că am fost în discuţii avansate cu Dolha, dar până la urmă va rămâne în continuare Branko, care este un portar valoros şi ne bazăm pe el în continuare. A efectuat un RMN, a trecut peste accidentare şi sunt convins că în retur îşi va recăpăta şi motivaţia necesară. Vom purta o discuţie şi cu liderii galeriei pentru a nu exista probleme în ceea ce-l priveşte pe Branko după conflictul lor din urmă cu ceva vreme. Aşa e normal, să începem returul cu un scop comun”, a spus directorul general al clubului.
În plus, Răducan a spus că lista plecărilor nu e definitivată şi că e posibil să mai apară modificări în lot. „Mai sunt ceva oferte pentru câţiva jucători, e posibil să mai plece, dar nu vom rămâne descoperiţi”. Unul dintre cei mai ofertaţi este fundaşul central Milan Perendija, aflat şi el în ultimele şase luni de contract.

Citit 1740 ori Ultima modificare Joi, 17 Ianuarie 2013 18:09

2 comentarii

 • postat de gogu
  Marți, 22 Ianuarie 2013 06:47
  ce naiba sa faci cu fosila aia ?in B gasesti portari mai buni decat Dolha .
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Vineri, 18 Ianuarie 2013 19:22
  sa plece banditii astia de pena stromajer perendija rapa grahovac branet cojoc etc la otelul galati se joaca fotbal nu distractie aia ramane la sfarsit pai ce generatiile otelului din anii 60 70 80 90 se duceau ei in club nu domnule se juca fotbal dar pe atunci de placere nu ca acum cand jucatorii joaca pe bani isi cumpara case masini au nevasta sau se duc in club s-a prostit de tot fotbalul asta in toata lumea eu daca as fi fost fotbalist nu as fi jucat pentru bani si nici nu as fi facut ce fac astia de azi m-as fi tinut de treaba as juca de placere nu frate astia numai la distractie le e gandul si m-am saturat mai au si fite parca ar fi pizde dinastea sa-mi bag ***in ei sa dispara
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.