Mai sunt bilete la Supercupă!

Mai sunt bilete la Supercupă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Partida de duminică, de la Piatra Neamţ, va avea şi gălăţeni în tribune, peste 1.000 de fani ai campioanei României achiziţionându-şi permisul de intrare pe stadion în primele două zile de la punerea lor în vânzare * „Mai avem încă 500 de tichete pentru acest joc extrem de important”, anunţă Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al roş-alb-albaştrilor *

„Să fim cât mai mulţi la Piatra!”

Luni, la prima oră, s-au deschis casele care comercializează bilete la Supercupa României pentru fanii Oţelului. Ieri dimineaţă, aşadar la 48 de ore de la scoaterea lor pe tarabă, erau vândute deja 1.300 de tichete din totalul de 1.867 puse la dispoziţia clubului gălăţean.

„Mai avem încă 500 de bilete la acest joc foarte important. Îi aşteptăm pe suporteri să le cumpere pentru a fi în număr cât mai mare la Piatra Neamţ”, precizează Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al grupării dunărene, tariful permiselor de acces pe Arena „Ceahlăul” fiind de 15 lei.

Abonamentele, doar 1.200

Dacă biletele pentru meciul de duminică, de sub Pietricica, au toate şansele de a fi „măritate”, nu la fel stă situaţia cu abonamentele pentru meciurile din turul Campionatului Ligii I.

Cu toate că în primele zile „de desfacere” lumea s-a înghesuit la casele din jurul stadionului din Ţiglina III, au fost date grosso-modo 1.200 de bucăţi, dintr-un total de 6.600 de abonamente tipărite.

Preţurile sunt printre cele mai modeste din Liga I, deşi vorbim despre formaţia care a câştigat întrecerea internă în sezonul 2010-2011: 80 de lei la tribuna I, 60 de lei la tribuna a II-a şi 40 de lei la peluze.

DIN EDIŢIA TIPĂRITĂ a „Vieţii libere” de astăzi puteţi afla programul Oţelului dinaintea Supercupei.

Partida Oţelul – Steaua va avea loc duminică, 17 iulie, de la ora 20.45, şi va fi transmisă în direct de canalul Pro TV.

Citit 1455 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.