Absenţă importantă pentru gălăţeni: Inkango ratează cantonamentul din Spania
Foto: Foto: Sorin Pana

Absenţă importantă pentru gălăţeni: Inkango ratează cantonamentul din Spania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mijlocaşul francez al Oţelului va fi indisponibil pe toată perioada celui de-al doilea stagiu de pregătire din cauza unei accidentări


Fotbalistul transferat în vara trecută, Bruce Inkango, care a reuşit să marcheze de cinci ori în prima parte a sezonului, de patru ori în campionat şi o dată în Cupa României, va rata cel de-al doilea stagiu de pregătire. Mijlocaşul francez nu va putea efectua deplasarea în Spania din cauza unei accidentări suferite în primul cantonament, la Poiana Braşov, verdictul medicului fiind ruptură musculară. Cel mai probabil, Inkango va absenta şi în primele partide pe care Oţelul le va avea de disputat în campionat.

„Din păcate Inkango ratează cel de-al doilea stagiu de pregătire, cel din Spania, acolo unde avem stabilite şi meciurile amicale”, a precizat Viorel Tănase, antrenorul Oţelului.

Ca soluţii pentru banda dreaptă, postul pe care Inkango a evoluat de cele mai multe ori pentru formaţia roş-alb-albastră, „Tase” îi are ca soluţii pe Iorga şi Astafei.

Inkango revenise după o accidentare în chiar ultimul joc oficial disputat de Oţelul în 2012, victoria, scor 3-2, în Giuleşti, contra Rapidului, partidă în care a evoluat 20 de minute, după ce a fost introdus pe teren de antrenorul Viorel Tănase în minutul 67 şi schimbat apoi, pentru că n-a respectat sarcinile de joc, conform declaraţiei tehnicianului gălăţean de la acea vreme.

Brazilienii, în aşteptare

Cei doi fotbalişti brazilieni vizaţi de clubul gălăţean pentru a-i transfera, fundaşul dreapta Joao Felipe Antunes şi mijlocaşul central Marcus Vincius Vidal Cunha „Marquinhos” sunt în negocieri avansate cu conducerea FC Oţelul. „Suntem în negocieri, sperăm să rezolvăm în doua-trei zile”, a precizat directorul general al gălăţenilor, Narcis Răducan.

Antunes, care va împlini 21 e ani peste aproximativ o lună, a fost format la Internacional Porto Alegre, iar ultima oară a fost legitimat la Flamengo, locul 11 din Brazilia, pentru care a evoluat mai mult la echipa a doua. Mijlocaşul „Marquinhos” (20 de ani) a evoluat ediţia precedentă de campionat pentru Parana, locul 10 în liga secundă braziliană, pentru care a marcat un gol în 17 partide.

Revine Ilie

Lotul pregătit de Viorel Tănase a încheiat cu succes cantonamentul din Poiana Braşov, ajungând încă de ieri în Galaţi. Vestea bună este că fundaşul stânga, Silviu Ilie, accidentat în chiar primul meci al sezonului şi supus unei intervenţii chirurgicale în vara anului trecut, şi-a început programul de alergare pe bandă. Până la plecarea în Spania, acolo unde Oţelul va efectua al doilea stagiu de pregătire al iernii, Ilie va putea alerga şi pe teren, recuperarea intrând în linie dreaptă.

 

Citit 1257 ori Ultima modificare Marți, 29 Ianuarie 2013 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.