Ionel Borş: Informaţiile legate de un audit la Oţelul sunt neadevărate

Ionel Borş: Informaţiile legate de un audit la Oţelul sunt neadevărate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului Oţelul Galaţi, Ionel Borş susţine că informaţiile apărute în presă referitoate la un audit desfăşurat la clubul de fotbal sunt neadevărate. "Informaţia apărută în presă conform căreia s-ar fi comandat un audit la club este neadevărată. Consiliul de Administraţie îşi exprimă întregul sprijin faţă de echipă şi club, în interesul cărora a acţionat în permanenţă", susţine Ionel Borş.

Declaraţia acestuia vine după ce, săptămâna trecută, preşedintele Oţelului, Marius Stan a declarat că a intrat în concediu şi că managementul clubului va fi preluat de Consiliul de Administraţie, în frunte cu Ionel Borş. În plus, aceste afirmaţii veneau pe fondul unor neînţelegeri între Stan şi Borş care apăruseră de mai multă vreme.

Toate speculaţiile au dus la faptul că mirajul Champions League, sumele importante de bani ce vor reveni Oţelului pentru participarea în această competiţie ar fi mărit brusc interesul membrilor Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal.

În acelaşi timp s-a vorbit şi de faptul că şeful CA al FC Oţelul Galaţi S.A. ar fi comandat un audit la club şi ar fi susţinut în faţa celorlalţi membri ai Consiliului de Administraţie că cifrele contabile nu sunt în regulă, lucru dezminţit prin această declaraţie de presă de către Ionel Borş.

Citit 6128 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.