Încă un meci fără victorie pentru Oţelul: Doar egal cu Torpedo Kutaisi

Încă un meci fără victorie pentru Oţelul: Doar egal cu Torpedo Kutaisi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul a remizat în cel de-al cincilea meci amical din această iarnă contra georgienilor de la Torpedo Kutaisi, scor 1-1. Antrenorul Petre Grigoraş a început jocul cu o formulă inedită: Brăneţ – Cârjă, Sîrghi, Benga, Sipovici – Iorga, Filip, Gazale – Marqunhos, Didi, Tudorie. A apărut surprinzător pe postul de fundaş stânga bosniacul Sipovici, iar juniorul Tudorie a evoluat pentru prima oară în banda stângă ca extremă. De asemenea a fost primul joc în care Gazale, chilianul transferat în această iarnă, a fost titular, evoluând 45 de minute, cele mai multe de până acum pentru el într-un meci al Oţelului.

Jocul a fost la discreţia gălăţenilor, dar care n-au reuşit să marcheze în prima repriză la ocaziile lui Didi, Tudorie sau Iorga, în timp ce Filip şi-a încercat norocul cu un şut bun de la 25 de metri.

După pauză au intrat Murgoci, Vancea şi Joao Felipe în locul lui Tudorie, Gazale şi Iorga. Cârjă şi Didi au fost mutaţi la mijloc, iar Joao Felipe a jucat ca fundaş stânga şi Vancea ca vârf. Golul gălăţenilor a fost marcat în minutul 67 de Vancea, care a profitat de o eroare în defensiva adversă. Egalarea a venit după doar două minte, atunci când Pantsulaia a marcat cu un şut din afara careului. Până la final, Simaitis i-a luat locul în poartă lui Brăneţ, iar Iorga a revenit pe teren în locul lui Filip.

Gălăţenii vor disputa vineri ultimul joc din cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această iarnă, contra ruşilor de la Spartak Moscova.

Citit 1544 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2013 21:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.