Probleme de lot la Oţelul: Marquinhos ratează primul meci

Probleme de lot la Oţelul: Marquinhos ratează primul meci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mijlocaşul brazilian Marquinhos, transferat în această iarnă, va rata primul meci oficial din 2013, cel de duminică împotriva Petrolului în etapa a 20-a din Liga I, după ce acesta a plecat direct în Brazilia la finalul cantonamentului din Spania, pentru a-şi rezolva problemele legate de documentele necesare şederii în România. Marquinhos urmează să revină vineri în România, dar din cauza drumului şi a diferenţei de fus orar nu va fi luat în calcul de antrenorul Petre Grigoraş pentru meciul de campionat cu Petrolul.

Pe lângă Marquinhos vor lipsi Sârghi şi Zaharia, care sunt suspendaţi pentru cumulul de cartonaşe galbene. Totodată, Didi a suferit o accidentare în ultimul amical din Spania, 1-2 cu Spartak şi este incert. Golgheterul din ediţia precedentă de campionat al Oţelului s-a antrenat separat după contuzia suferită şi cel mai probabil va putea fi trecut pe foaia de joc, dar fără să poată evolua toate cele 90 de minute.

„Ne aşteaptă un joc greu cu Petrolul, avem şi ceva probleme de lot, vom vedea ce jucători vom avea la dispoziţie şi încercăm să aliniem un prim unsprezece competitiv”, a spus Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului.

Prima partidă oficială din 2013 a gălăţenilor va avea loc duminică, de la ora 18,00, contra celor de la Petrolul Ploieşti. Pe lângă meciul de campionat, formaţia roş-alb-albastră va da peste Petrolul şi în semifinala Cupei României, pe 17 aprilie - manşa tur la Galaţi şi pe 22 mai, returul, la Ploieşti.

 

Citit 1437 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2013 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.