Victorie contra Brăilei la handbal, după şapte ani de secetă!
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Victorie contra Brăilei la handbal, după şapte ani de secetă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

HC Danubius – HC Dunărea Brăila 26-19 (14-7)


 

Formaţia gălăţeană de handbal s-a impus în faţa rivalelor de la HC Dunărea Brăila, scor 26-19, în etapa a XV-a din Liga Naţională, după ce la pauză Danubius avea un avans de şapte goluri (14-7). Cea mai bună marcatoare a gălăţencelor a fost Irina Glibko cu nouă reuşite, adăugate la cele 119 de dinaintea etapei, prin care se menţine pe primul loc în topul marcatoarelor din Liga Naţională. Celelalte goluri au fost reuşite de Gheorghe (şapte), Burlacenko (patru), Pătuleanu (două), Zaremba (două), Curtean şi Mărginean cu câte unul. De asemenea, portarul Daniela Goldic (HC Danubius) a avut o evoluţie foarte bună, reuşind 15 intervenţii salvatoare. Victoria contra formaţiei din Brăila este prima după şapte ani de secetă în duelurile de handbal dintre HC Danubius (ex Oţelul) şi HC Dunărea, din oraşul vecin.

Runda următoare, programată pe 3 martie, fetele de la Danubius vor evolua în deplasare cu HC Zalău.

În urma acestui succes, echipa gălăţeană acumulează cinci puncte, dar rămâne ultima clasată în Liga Naţională şi are de recuperat patru lungimi faţă de SCM Craiova şi CSM Ploieşti, care au câte nouă puncte. CSM Ploieşti s-a impus, vineri, cu scorul de 20-19 contra celor de la HC Zalău, viitorul adversar al Danubiusului.

Altfel, formaţia gălăţeană aşteaptă o decizie cu privire la contestaţia depusă după jocul pierdut pe teren propriu cu SCM Craiova în urmă cu două etape, atunci când echipa oaspete a folosit jucătoare transferate fără a avea acest drept, conform celor spuse de oficialii gălăţeni.

 

Citit 1963 ori Ultima modificare Duminică, 24 Februarie 2013 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.