Ce ghinion! Alexandru Zaharia lipseşte tot restul sezonului
Foto: Foto: Sorin Pană

Ce ghinion! Alexandru Zaharia lipseşte tot restul sezonului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul îşi completează lista absenţilor cu un nume de marcă, transferat cu mari speranţe în această iarnă


Mijlocaşul ofensiv transferat în această iarnă de la CS Severin pentru 100.000 de euro, Alexandru Zaharia, va rata restul sezonului după o accidentare la piciorul stâng suferită la unul dintre antrenamentele stagiul din Spania. După ce a fost suspect şi de probleme la ligamente, în cele din urmă verdictul medicilor a fost leziune de menisc exterior, ceea ce înseamnă că va rata cel mai probabil tot sezonul. El urma să fie operat chiar în cursul zilei de ieri, la Bucureşti.

Zaharia a evoluat pentru Oţelul în primele trei partide amicale susţinute în Spania. Tânărul mijlocaş ofensiv a fost testat o repriză cu Dinamo Kiev, scor 0-1, în care a jucat pe postul de extremă dreapta, iar la meciurile cu Ludogorets (1-0) şi Rapid (0-4) a evoluat ca extremă stânga. De fiecare dată evoluţiile lui Zaharia au fost apreciate de fanii Oţelului, dovedind reale calităţi şi mai ales potenţial în creştere. Accidentarea lui Zaharia, care a impresionat în prima parte a campionatului pe postul de extremă stânga la CS Turnu Severin, unde a reuşit şi două goluri, a lăsat descoperit încă un post la Oţelul, acolo unde în primele două etape de la reluarea campionatului acolo a fost folosit Stromajer, dar care la jocul cu CFR Cluj a dezamăgit şi a fost scos chiar de la pauză.

Pe lângă Zaharia, care are şanse foarte mici să mai revină pe teren pentru Oţelul până la finalul campionatului, va rata tot sezonul şi Silviu Ilie, care încă se află în recuperare după accidentarea suferită în prima etapă a campionatului.

Revine Giurgiu, alţi trei cu probleme

Pentru jocul de duminică împotriva celor de la Pandurii Tg.Jiu, antrenorul Petre Grigoraş va putea conta din nou pe Giurgiu, care va reveni după etapa de suspendare ispăşită runda trecută. La limita suspendării se află Benga şi Astafei, care la următorul "galben" încasat vor absenta o etapă. În schimb, trei jucători s-au pregătit separat la antrenamentul de ieri. Neagu şi Ljubinkovici au acuzat uşoare accidentări, aşteptându-se recuperarea lor până la ora jocului cu Pandurii, iar fundaşul stânga Dan Popescu este încă în plină recuperare.

Tudorie şi Moglan, din nou la naţională 

Formaţia roş-alb-albastră are doi reprezentanţi, Alexandru Tudorie şi Robert Moglan, la partida pe care naţionala României Under 17 o va susţine astăzi contra echipei similare a Bulgariei. Cei doi au participat la toate acţiunile echipei naţionale U17 din ultima perioadă, de fiecare dată au fost titulari incontestabili şi printre remarcaţii selecţionerilor. Tudorie, care va împlini peste câteva zile 17 ani (pe 19 martie), a debutat deja la echipa de seniori a Oţelului în primul meci oficial din 2013, 0-1 acasă cu Petrolul, în timp ce Moglan a devenit un fundaş de bază la echipa a doua a clubului. Atât Tudorie, cât şi Moglan sunt produse 100% ale Oţelului, evoluând cu succes la toate categoriile de juniori ale clubului.

Citit 2416 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2013 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.