Gălăţenii, cei mai buni din Moldova la Karate Tradiţional
Foto: Mihai Tâmpeanu, campionul seniorilor în concursul de la Brăila

Gălăţenii, cei mai buni din Moldova la Karate Tradiţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc la Brăila faza zonală, cu sportivi din toată Moldova, a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Shotokan - Fudokan, competiţie în care cluburile gălăţene şi-au respectat blazonul şi au obţinut rezultate foarete bune. Printre grupările din Galaţi remarcate s-a aflat şi CS Kodo, care a urcat pe podiumul de premiere nu mai puţin de 11 sportivi.

În competiţia seniorilor, Mihai Cristian Tâmpeanu a câştigat tot ce se putea, clasându-se pe primul loc în trei probe individuale, la kata, kumite şi fukugo. La juniori, Daniel Epure a fost pe prima poziţie la enbu masculin şi cu echipa la kumite, pe doi la enbu mixt şi kata echipe, pe trei la fukugo, în timp ce Spiru Ionescu a fost pe primul loc de trei ori (kumite echipe, enbu masculin şi enbu mixt), pe poziţia secundă la kata echipe şi pe locul trei în probele individuale de kate, respectiv kumite. Din echipa de kumite (loc 1) a făcut parte şi Alexandru Popescu, al doilea la kumite individual şi pe trei la fukugo. Dintre fete, s-a remarcat Anca Codreanu, locul doi la enbu mixt şi al treilea la kata echipe.

La cadeţi, CS Kodo Galaţi a avut şase sportivi cu clasări pe unul dintre primele trei locuri: Alexandru Butura, Alexandru Stanciu, Alexia Găină, Maria Butunoi, Dragoş Homner şi Bianca Moglan.

Citit 3780 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2013 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.