Duminică, meci cu Pandurii: Grigoraş redebutează pe banca Oţelului
Foto: Foto: Sorin Pană

Duminică, meci cu Pandurii: Grigoraş redebutează pe banca Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Gălăţenii vor evolua pentru prima oară în acest sezon cu „Grig” pe bancă, chiar împotriva fostei sale echipe, unde evoluează şi fiul său, Alexandru

Victoria de moral de la Cluj a reaprins speranţele de performanţă ale gălăţenilor, aşteptaţi în număr cât mai mare la stadion cu atât mai mult cu cât meciul de duminică împotriva celor de la Pandurii Tg. Jiu îl va găsi din nou pe banca tehnică a roş-alb-albaştrilor pe Grigoraş, aflat la primul joc oficial din acest sezon în această postură, chiar contra fostei sale echipe la care evoluează şi fiul său, Alexandru.

„E o întâlnire destul de delicată, am petrecut o perioadă frumoasă la Pandurii, debutez împotriva fostei echipe şi, în plus, împotriva băiatului meu. Va fi un spectacol frumos şi sper ca cel mai experimentat să câştige, adică eu. Nu ştiu cât suntem noi de avantajaţi pentru că am antrenat acolo, mi-aduc aminte că după ce am plecat de la Galaţi, am pierdut cu Iaşiul, aici, cu 4-0, deşi cunoşteam perfect tot lotul, ştiam şi cât purtau jucătorii la pantof după trei ani şi jumătate. Îi cunosc pe majoritatea din lotul celor de la Pandurii, dar asta îi poate ambiţiona şi mai tare. Vreau totuşi să redebutez cu o victorie pe banca Oţelului şi sper să câştigăm”, a declarat „Grig”, care nu va putea conta pe Ilie, Zaharia şi Popescu, toţi accidentaţi.

Răducan: „E linişte la club”

Managerul general Narcis Răducan a declarat că acum este linişte la club şi echipa se poate concentra asupra partidei de duminică.  „Se anunţă un duel echilibrat, chiar dacă cei de la Pandurii au avut un parcurs foarte bun până acum, avem atuurile noastre, o victorie de moral obţinută la Cluj, plus instalarea oficială a lui Petre Grigoraş, astfel că pornim cu un suflu nou. Mi-aş dori să repetăm jocul bun din primele două partide şi să obţinem toate cele trei puncte, trebuie să intrăm într-o formă cât mai bună în perspectiva semifinalei de Cupa României, dar să punctăm şi în campionat pentru că nu stăm prea bine. E linişte la club, la asta a contribuit şi victoria de la Cluj”, a spus Răducan.

Pe 14 martie, verdictul în cazul depunctării

După ce înainte de începerea campionatului clubul gălăţean a fost penalizat cu două puncte din cauza unei datorii neplătită la timp către impresarul Ionel Codoban, conducerea roş-alb-albaştrilor a fost anunţată că pe 14 martie se va da un verdict definitiv. „Am fost înştiinţaţi că pe data de 14 martie aflăm situaţia celor două puncte, dar am discutat deja cu Grig şi ne-am făcut strategia fără ele, punând răul înainte, dar asta nu înseamnă că n-avem şanse să le recuperăm. Avem toate argumentele să credem că le vom avea din nou, sunt puncte muncite pe teren, aşteptăm decizia finală”, a precizat Narcis Răducan.

Intrarea gratuită pentru femei

La partida contra celor de la Pandurii Tg. Jiu, de duminică, ora 18.00 (DigiSport), toate doamnele şi domnişoarele vor avea acces gratuit. „Vreau să le urez o primăvară frumoasă şi la mulţi ani tuturor femeilor, iar la meciul cu Pandurii vor putea intra gratuit”, a punctat Răducan.

Citit 1903 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2013 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.