Oţelul a dat o căruţă de goluri în amicalul cu CSM Moineşti

Oţelul a dat o căruţă de goluri în amicalul cu CSM Moineşti
Gabriel paraschiv a marcat primele goluri ale meciului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au făcut spectacol în amicalul disputat astăzi, pe stadionul „Oţelul”, în compania unui adversar modest, CSM Moineşti (locul 2 în liga a treia), impunându-se categoric, scor 10-0. Paraschiv a deschis festivalul golurilor cu o „dublă”, iar Astafei a completat scorul primei reprize după o fază lucrată de acelaşi Paraschiv.

Partea secundă a început nervos pentru formaţia roş-alb-albastră, care a marcat încă de la prima fază prin Vancea. Apoi, şi-a intrat în rol Didi, cu o „dublă”, plus un penalti scos, ratat tot de el, dar a urmat un autogol provocat tot de brazilian, în aceeaşi fază. Vancea a semnat şi el dubla, iar ultimele două goluri au fost marcate de Stromajer şi Joao Felipe. Vom reveni cu amănunte.

OŢELUL:

Prima repriză: Brăneţ – Cojoc, Sîrghi, Benga, Popescu – Iorga, Giurgiu, Neagu – Astafei, Paraschiv, Gazale.

Repriza a doua: Simaitis – Cârjă, Costin, Sipovici, Murgoci – Filip, Băjenaru – Joao Felipe, Didi, Stromajer – Vancea.

Antrenor: Petre Grigoraş.

Au marcat: Paraschiv (min. 5, min. 10), Astafei (min. 24), Vancea (min. 46, min. 74), Didi (min. 55, min. 64), autogol Moineşti (min. 59), Stromajer (min. 77), Joao Felipe (min. 80).

Citit 1621 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Martie 2013 16:12

6 comentarii

 • postat de micro 21
  Duminică, 24 Martie 2013 18:55
  un fost jucator la OTELUL actualmente la FC VASLUI DRIAN SALAGEANU rupe paharele de vin in doua si fumeaza de rupe la garajele din 21 langa turn tv.DACA LAR VEDEA PORUMBOIU.........
  0
  0
  Raportează
 • postat de Kasanova
  Duminică, 24 Martie 2013 13:33
  Oricum n-are nici-o valoare ce se va intampla la meciurile cu steaua sau Petrolul, Adamescu vrea sa vanda echipa la Pitesti sau Craiova imediat ce va spala cele 4 milioane trase din conturi si va mai face si un imprumut la banci in contul clubului.Deocamdata a dat afara toti galatenii de la club, incepand cu femeia de serviciu, paznicul de noapte,bucataresele si pana la cei din conducere. Ion Ionica, cel care a fost presedintele clubului ce reusea promovarea in prima liga acum 22 de ani si fost jucator emblematic al Otelului a fost zvarlit pe strada ca o masea stricata, la fel si Majearu, fostul organizator de competitii. In locul WBC-ului a aparut ASTRA SECURITY, deoarece WBC-ul cerea 6 euro pe ora de angajat in timp ce firma de paza a lui Adamescu incaseaza 10 euro si a triplat nr angajatilor.Scopul: cresterea nejustificata a cheltuielilor clubului in beneficiul altei firme a patronului care justifica incet incet cele 4 milioane de euro. Basca ca va solicita bani cluburilor ce-si desfasoara activitatea la Sala Siderurgistul pe motiv de impartire a cheltuielilor cu consumabilele in procente.Si asta dupa ce toate serviciile sunt facute de firmele lui Adamescu, la tarifele pe care le vrea el. Asta in timp ce jucatorii sunt nevoiti sa-si spele singuri echipamentul de joc si au fost dati afara din apartamente pe motiv ca chiriile erau prea mari!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IRI
  Duminică, 24 Martie 2013 10:15
  Daca castiga OTELUL si cu 20 - 0, rusinea de la Bistrita tot nu se anula!!! Dar ce sa mai spunem, avem antrenori cu pretentii, care insista cu jucatori varza, TASE cu cucu, GRIGORAS cu stromajer, PITURCA cu b. stancu!!! Si te mai intrebi de ce nu au rezultate!!!! Am precizat doar cateva nume de jucatori cu valoare zero, lista poate fi mult mai mare!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mittalistul
  Sâmbătă, 23 Martie 2013 19:40
  Ce scop a avut acest meci? Sa arate ca infrangerea de la Bistrita a fost un esec? Nu tine!
  Sa verifice rezistenta plaselor portilor? Asta poate ca da!
  Baieti, aratati ca aveti valoare si constanta in campionat!
  Hai Otelul!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Microb rău di tăt
  Sâmbătă, 23 Martie 2013 17:28
  Erată. Autorul anterior era "Microb rău di tăt". Asta e! Tasta t lângă tasta r
  0
  0
  Raportează
 • postat de Microb tău di tăt
  Sâmbătă, 23 Martie 2013 17:23
  Tot atâtea dăm si lu' Steaua! (ha-ha-ha-ha.....)
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.