FCM Dunărea Galaţi, cea mai severă înfrângere a sezonului
Foto: Foto: Sorin Pană

FCM Dunărea Galaţi, cea mai severă înfrângere a sezonului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană de eşalon doi a mai pierdut meciuri în acest sezon, dar o înfrângere atât de ruşinoasă, ca cea de sâmbătă, nu s-a mai întâmplat.

Dunărenii au plecat de vineri spre Botoşani, dorind să evite orice surpriză, ţinând cont de vremea rea şi starea drumurilor. Primul inconvenient a fost suprafaţa de joc, care s-a aflat la limita practicabilităţii, cu toate că gazdele au lucrat din plin pentru degajarea tonelor de zăpadă (de circa 30 cm).

Problemele au continuat după primul fluier al arbitrului, când pe teren s-a aflat, practic, o singură echipă. Până la pauză a fost 4-1, iar la fluierul final tabela a arătat 5-1 în favoarea botoşănenilor. Sâmbătă, după meci, l-am rugat pe preşedintele clubului, Auraş Braşoveanu, care la acest meci a avut şi rolul de antrenor (după demisia lui Vali Stan), să explice cititorilor ziarului nostru ce s-a întâmplat în acest meci: „Realmente le-am făcut cadou cinci goluri. Jucătorii noştri s-au prezentat sub nivelul amatorilor. Nu ştiu dacă nu au putut mai mult sau în evoluţiile lor s-au acumulat toate frustrările şi nemulţumirile din ultima vreme. Au fost greşeli tehnice cu nemiluita: lipsă de reacţie, de angajament şi de atitudine. Ori cu o asemenea atitudine nu ai voie să te gândeşti numai la drepturi. Aşa cum au gândit băieţii noştri, din rândul cărora doar Cucu şi, parţial, Ciprian Teleagă şi-au făcut datoria. În rest…”.

Scorul de 5-1 a fost stabilit prin golurile lui Vraciu (min. 10 şi 73), fostul gălăţean Cârjan (min. 13 şi 41) şi Hadnagy (min. 23). Oaspeţii au înscris pentru 2-1, prin Cucu, care a transformat un penalti pentru henţ în suprafaţă de pedeapsă. Imediat după deschiderea scorului, în min. 11, Apostol a şutat în transversală.

Iată şi „unsprezecele” care a făcut mai mult figuraţie: Olaru – Rudu, Hristian, Cucu, Şomodean (min. 29 Teleagă) – Chebac, Enache, Cristea, Apostol (46 Asanache) – Chipirliu (77 Gueye), Grosu.

A arbitrat Robert Dumitru (Braşov) – asistat de concitadinul său Dan Ilieş şi făgărăşeanul Constantin Cantemir.

Citit 1178 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2013 14:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.