FCM Dunărea Galaţi are un nou antrenor!

FCM Dunărea Galaţi are un nou antrenor!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce Valentin Stan a demisionat din funcţia de antrenor principal la Dunărea, iar la ultimul joc oficial echipa a fost condusă de preşedintele Auraş Braşoveanu, formaţia gălăţeană din liga secundă a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul Octavian Grigore pentru a prelua funcţia de antrenor principal.

Grigore nu e la prima experienţă de acest gen la Galaţi, a mai condus echipa în urmă cu cinci ani, având rezultate apreciate. Pe lângă fostul mandat la Dunărea, Grigore a mai antrenat în Liga I pe Unirea Urziceni, iar la nivelul ligii secunde a mai profesat la Petrolul.

Noul antrenor al celor de la FCM Dunărea va conduce încă de mâine primul antrenament din cel de-al doilea mandat al său la echipa gălăţeană.

„Este adevărat, ne-am înţeles cu Octavian Grigore pentru a prelua funcţia de antrenor principal şi de mâine va începe şi treaba la echipă”, a spus Auraş Braşoveanu, preşedinte FCM Dunărea.

Dunărea ocupă locul 11 în seria I a ligii secunde, cu 15 puncte acumulate din tot atâtea partide. Primul joc al lui Grigore pe bancă va fi sâmbătă, 6 aprilie, în deplasare contra celor de la Rapid Suceava.

Citit 1811 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2013 13:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.