Steaua îi dă târcoale "oţelarului" Iorga
Foto: Foto: Sorin Pană

Steaua îi dă târcoale "oţelarului" Iorga
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mijlocaşul de 25 de ani al Oţelului, Cătălin Iorga a stârnit interesul mai multor echipe, atât din ţară, cât şi din străinătate. După ce ieri, managerul Stelei a anunţat că fotbalistul roş-alb-albastru face parte din planurile de viitor ale clubului din Ghencea, Narcis Răducan (manager general FC Oţelul) a confirmat interesul venit din partea bucureştenilor pentru Steaua.

„Am avut discuţii atât ieri cât şi astăzi cu Meme (n.r. managerul Stelei), suntem în contact, dar nu facem licitaţie publică pentru Iorga. E un lucru bun că Steaua a trecut şi la fapte, dar nu e neaparat ca Iorga să ajungă acolo. Avem jucători monitorizaţi de mai multe cluburi din Europa. Cătălin mai are contrat cu noi, nu poate pleca gratis, şi chiar doreşte să continue cu Oţelul dacă nu se va concretiza un transfer. Le-am comunicat clauza celor care s-au interesat de Iorga, dar nu suntem încă în perioada de transferuri să intrăm amănunţit în detalii”, a spus Răducan.

Iorga a fost urmărit de trimişi ai clubului francez Toulouse, locul 11 în Ligue 1, chiar la meciul împotriva Stelei, scor 1-1, de la începutul acestei săptămâni.

„Dacă este vreun club interesat de mine, să vorbească cu cei din conducere, eu sunt sub contract. Vreau să plec acolo unde pot să fac marea performanţă. Nu ştiu nimic deocamdată, încerc să-mi fac treaba pentru Oţelul, dacă va fi să plec vreodată voi fi anunţat, momentan mă pregătesc pentru clubul la care activez”, a spus Iorga.

Citit 972 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2013 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.