Probleme de lot pentru Grigoraş: Oţelul, cu apărarea în piuneze la Constanţa

Probleme de lot pentru Grigoraş: Oţelul, cu apărarea în piuneze la Constanţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul gălăţenilor întâmpină mari probleme de lot pentru următorul meci de campionat * Nu mai puţin de trei titulari din ultima etapă nu vor putea fi folosiţi pentru jocul cu Viitorul 


Punctul obţinut luni, pe teren propriu cu Steaua, i-a costat pe gălăţeni mai mult decât s-ar fi aşteptat. Cei doi fundaşi centrali, Benga şi Sîrghi, folosiţi ca titulari în patru din cele cinci partide oficiale disputate de Oţelul în 2013, sunt suspendaţi pentru cumulul de cartonaşe galbene, după ce au încasat câte un avertisment din partea centralului Alexandru Tudor. Cel mai probabil, locul celor doi va fi luat în linia de apărare de Costin şi Ljubinkovici, care au mai evoluat împreună în trei partide amicale din Spania.

Pe lângă cele două absenţe cauzate de suspendări, Grigoraş nu poate conta nici pe Paraschiv, care s-a accidentat şi el la ultima partidă din campionat. De asemenea, Ilie şi Zaharia sunt absenţi din cauza accidentărilor pentru tot restul sezonului.

“Avem şi absenţe importante, lipsesc cei doi fundaşi centrali pe care i-am folosit de la revenirea mea aici, Sîrghi şi Benga, plus Paraschiv, care a acuzat anumite probleme şi nu va fi apt la ora jocului. Cei care vor intra au capacitatea să dovedească faptul că n-am avut degeaba încredere în ei”, a spus Grigoraş.

La polul opus, brazilianul Marquinhos este refăcut şi poate evolua cu Viitorul, iar problemele musculare întâmpinate de fundaşul stânga Dan Popescu la începutul săptămânii s-au dovedit a fi minore.

Decizie amânată în cazul punctelor

Cazul celor două puncte cu care clubul gălăţean a fost penalizat înaintea startului de sezon a fost amânat, iar un răspuns oficial din partea Tribunalului Sportiv de Arbitraj de la Lausanne este aşteptat la finalul sezonului.

„Avem speranţe că se va rezolva problema celor două puncte la TAS. Suntem în permanentă comunicare cu cei de acolo, le-am oferit toate documentele necesare şi aşteptăm un răspuns. Iniţial am primit o hârtie că se va judeca în primăvară, dar cel mai probabil vom afla decizia la finalul campionatului”, a declarat Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.

Oţelul a fost penalizat cu două puncte din cauza unor datorii către impresarul Ionel Codoban. Gălăţenii au acumulat 29 de puncte pe teren, dar figurează doar cu 27 în clasamentul oficial afişat pe siteul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cojoc, creaţia lui „Grig”

Fundaşul dreapta Samoel Cojoc a declarat că revenirea sa cu brio în primul unsprezece îi aparţine tehnicianului roş-alb-albaştrilor. „Meritul revenirii mele în primul unsprezece îi aparţine în totalitate antrenorului, care mi-a dat încredere totală. Mi-a dat o şansă şi am profitat de ea”, a spus Cojoc. Fundaşul gălăţean a fost integralist în toate jocurile oficiale de la revenirea lui Grigoraş, iar în ultima etapă a fost cel mai bun jucător de pe postul său, conform cifrelor InStat.

Citit 1513 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2013 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.