În această seară, la Braşov: Meciul revenirii pentru Oţelul
Foto: Foto: Sorin Pană

În această seară, la Braşov: Meciul revenirii pentru Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia antrenată de Petre Grigoraş trebuie să-şi revină după înfrângerea din Cupa României pentru a nu da în alte probleme şi în campionat


Cu fanii dezamăgiţi şi un sezon aproape comprimis după 0-3 cu Petrolul în Cupa României, Oţelul merge la Braşov pentru a obţine cât mai repede confirmarea matematică a prezenţei în primul eşalon şi din ediţia următoare a Ligii I. Cu 31 de puncte în clasament după 26 de jocuri, elevii lui Petre Grigoraş mai au doar ambiţia de a prinde un loc cât mai bun în clasament.

“Suntem dezamăgiţi de rezultatul din Cupă, mai avem şanse extreme de mici să jucăm finala. Acum trebuie să ne gândim la jocurile rămase în campionat şi să urcăm cât mai mult în clasament. Nu se pune problema retrogradării”, a spus Iorga, unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga I.

Sezonul a devenit compromis pentru formaţia roş-alb-albastră după ce gălăţenii şi-au diminuat aproape complet şansele de a prinde finala Cupei României, astfel că deja strategia clubului se mută în perspective sezonului viitor.

“Mai avem meciuri de jucat în campionat şi trebuie să scoatem cât de mult putem. Este clar că în Cupă nu mai avem şanse. Trebuie să ne revenim cât mai repede, să scoatem puncte de la Braşov, vom încerca să ne adunăm”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.

FC Braşov este prima echipă clasată deasupra Oţelului, cu patru puncte mai mult decât echipa roş-alb-albastră.

Din nou cu probleme de lot

Pentru meciul de la Braşov din această seară, antrenorul Petre Grigoraş nu va putea miza pe fundaşul central Alexandru Benga, eliminat în turul semifinalei cu Petrolul de joi. Cu toate că a fost eliminat în Cupa României, Benga va sta în campionat, cu FC Braşov. De asemenea, fundaşul stânga Dan Popescu este în continuare incert, iar Zaharia şi Silviu Ilie lipsesc tot sezonul. De remarcat faptul că Oţelul n-a aliniat acelaşi unsprezece niciodată în două meciuri consecutive de când “Grig” a preluat frâiele echipei.

Program încărcat în continuare

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul următoarelor trei etape, astfel că gălăţenii au un program încărcat în continuare. Peste o săptămână, pe 19 aprilie (ora 19.00, DigiSport), Oţelul va juca pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, prima echipă aflată sub linia retrogradării, la şase puncte înaintea etapei. Apoi, în ajunul Paştelui, Paraschiv şi compania se deplasează la Giurgiu pentru meciul cu Astra, ora 20.30, DigiSport, iar pe 8 mai, imediat după Paşti, Oţelul va primi vizita celor de la Universitatea Cluj, de la ora 19.00, tot pe DigiSport.

Însă, până atunci, elevii lui Grigoraş au de trecut testul cu FC Braşov, din această seară, de la ora 19.00, în direct pe DigiSport.

 

Citit 1115 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2013 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.