FCM Dunărea Galaţi a regăsit plăcerea de a juca! Victorie la scor cu Farul Constanţa

FCM Dunărea Galaţi a regăsit plăcerea de a juca! Victorie la scor cu Farul Constanţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu noul antrenor Octavian Grigore la timonă, dunărenii au arătat o mare disponibilitate la efort, dar şi multă poftă de joc. În aceste condiţii au venit şi golurile care au pecetluit una dintre cele mai clare victorii din acest sezon: 4-1 cu Farul Constanţa, echipă care încheie plutonul celor 13 grupări din Seria I.
Începutul nu ne-a fost deloc favorabil, oaspeţii fiind pe punctul de a deschide scorul (min. 12), însă Stoianof a trimis peste, din 5-6 metri, o minge revenită din bară la şutul lui Chiţu. În min. 21 Olaru a intervenit excelent la „capul” aceluiaşi Stoianof. După numai un minut, Apostol a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă şi penaltiul, just acordat, a fost transformat de Voicu. Avantajul a durat doar 9 minute, pentru că Chiţu a egalat din penalti, în urma unei faze confuze în careul gazdelor. La cabine se va merge cu 2-1, Enache trimiţând în plasă o pasă a lui Apostol.
Mitanul al doilea a debutat cu o intervenţie excelentă a lui Olaru, care a respins, de la „vinclu”, şutul lui Chiţu. Gazdele au pus stăpânire pe joc, demonstrând vervă şi dorinţă de a se desprinde. Acest lucru s-a produs în minutele 51 şi 78, când Apostol a dus tabela la 4-1. Mai întâi mijlocaşul Dunării a trimis în fundul plasei o minge venită din ricoşeuri din careul lui Curcă, iar ultimul gol a venit după o pasă ideală a lui Enache.
A arbitrat Mihai Amorăriţei (Câmpina) – asistat de Vlad Urzică (Piatra Neamţ) şi Cătălin Buloiu (Buzău), formaţiile
DUNĂREA: Olaru – Cristescu, Panait, Şomodean, Cristea – Chebac (Negoescu), Cucu, Voicu (Gueye), Apostol, Chipirliu (Grosu), Enache.
FARUL: Curcă – Băjan, Popescu, Bumbac, Niţescu – Coteanu (Călintaru), Fuchs, Ivanovici (Pâslaru), Săceanu – Chiţu, Stoianof (Igiroşeanu).
În etapa viitoare, FCM Dunărea va juca în deplasare, cu Dinamo II.

Citit 1014 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2013 13:36

2 comentarii

 • postat de bobo
  Luni, 22 Aprilie 2013 05:55
  de ce sportul galatean incepe cu Cernat ?nici numai stim pe unde joaca ,nicidecum la Galati vrem sa stim despre cei care joaca in tara,firfizonul asta cheama ziaristii sa-l filmeze si cand sta pe buda.Vrem sa stim mai mult dese Dunarea.Otelul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de costelzn
  Duminică, 21 Aprilie 2013 15:19
  TREBUIE COOPTAT DE OTELUL JUCATORUL APOSTOL,,,,,,,,,,,NU ARE JUCATOR DE GENUL ASTA,,,O PARERE,,,
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.