Fotbaliştii de la Oţelul au decis să protesteze împotriva conducerii executive

Fotbaliştii de la Oţelul au decis să protesteze împotriva conducerii executive
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţia la echipa de fotbal Oţelul Galaţi continuă să fie tensionată, jucătorii luând decizia de juca cu banderole la mână partida viitoare de campionat, cea cu Astra Giurgiu, în semn de protest faţă de conducerea executivă a clubului. Principalul motiv îl reprezintă primele de victorie neplătite de anul trecut, de la meciul câştigat în Giuleşti (3-2 cu Rapid) şi până acum, iar declaraţia de săptămâna trecută a directorului executiv Remus Pascu referitoare la acest, cum că „fotbaliştii nu s-au plâns”, a stârnit indignarea roş-alb-albaştrilor. De asemenea, jucătorii nu şi-au primit încă salariile pe luna martie.

Citit 1297 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2013 14:57

4 comentarii

 • postat de eu
  Miercuri, 01 Mai 2013 14:18
  Cît e corupția și hoția în floare nici în p.... nu îi doare .Sclavagism modern .Văd că ce citeam prin cărți de istorie despre EPOCA SCLAVAGISTĂ sunt lucruri obișnuite în zilele noastre .Nu e nici o diferență dintre gladiatori și fotbaliștii din ziua de astăzi .Decît că gladiatorii aveau brațul înarmat cu o armă .Fotbaliști doar crampoane .Parol .Atunci își pierdeau viața astăzi muncesc gratuit.Și cum vă spuneam CÎT E CORUPȚIA ÎN FLOARE NICI ÎN PIX NU ÎI DOARE .
  0
  0
  Raportează
 • postat de iorga
  Miercuri, 01 Mai 2013 11:15
  ce fata de boscangiu are. e mahmur si-n poza..............
  0
  0
  Raportează
 • postat de ne-microbist
  Marți, 30 Aprilie 2013 17:00
  Bai frate, ce figura de intelectual abstinent are domnul asta! Misto sportul asta, fotbalul, daca te ajuta sa arati asa...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Marți, 30 Aprilie 2013 14:58
  Au ajuns toti golanii, care s-au imbogatit peste noapte din "afaceri" cel putin dubioase, sa-si bata joc de echipa Galatiului, echipa cu care ne mandream oriunde ne-am fi dus prin tara asta !!! stan este cu atat mai vinovat ca a lasat echipa pe mana unui interlop care nu are nicio afinitate fata de orasul nostru si cu atat mai putin fata de clubul care ne reprezenta, atat in tara cat si peste hotare ! Noi, cei multi, suntem in masura sa dam cu ei de pamant, sa le bagam frica in oase, pentru a nu-si mai bate joc de echipa si de orasul nostru !!! Dar suntem in stare ?!?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.