S-a terminat cu invincibilitatea lui Octavian Grigore. Dunărea Galați a pierdut acasă

S-a terminat cu invincibilitatea lui Octavian Grigore. Dunărea Galați a pierdut acasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În etapa a 24-a din liga secundă la fotbal, FCM Dunărea Galaţi a pierdut partida disputată pe teren propriu cu CS Buftea, scor 0-1. Oaspeţii au deschis scorul foarte repede, în minutul 3, prin Artavazd Karamian, avantaj pe care l-au păstrat fără mari emoţii până la final, ajutaţi şi de jocul foarte slab al gălăţenilor. FCM Dunărea a avut o singură ocazie în tot meciul, la un şut direct spre poartă a lui Negoescu dintr-o loviutră liberă de la 35 de metri, mingea trecând la o palmă de vinclu. Aceasta a fost prima înfrângere a formaţiei din Galaţi după instalarea lui Octavian Grigore ca antrenor principal, după două victorii şi un egal. În clasament, Dunărea se află pe locul 8 cu 22 de puncte, tot atâtea având şi CS Buftea după victoria de pe stadionul „Zoltan David”.

În aceeaşi etapă, CF Brăila a pierdut derbiul cu liderul FC Botoşani, pierzând în deplasare cu 0-1 şi a coborât pe locul 5, cu şanse tot mai mici la promovare. Într-un alt meci important din duelul pentru un loc promovabil, Săgeata Năvodari a dat lovitura pe terenul unei contracandidate, victorie cu 1-0 la Otopeni.

Situaţia din fruntea clasamentului: 1 FC Botoşani 44 p (20 jocuri), 2 Săgeata Năvodari  37p (19 j), 3 Delta Tulcea 36 p (20 j), 4 CS Otopeni 35 p (20 j), 5 CF Brăila 34 p (19 j).

Citit 1007 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Mai 2013 11:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.