Pariurile zilei: Meciuri cu miză

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Novara – Empoli X2 (cotă 1,50)

Manşa tur din play-offul pentru promovare în prima ligă din Italia. Empoli a arătat o formă incredibilă pe final de sezon, cu zece victorii din ultimele 15 partide. De partea cealaltă, Novara a prins cu greu un loc de baraj, a aşteptat confirmarea teoretică până în ultima etapă. Empoli poate lua o opţiune serioasă pentru a tranşa dubla cu Novara încă din tur, dacă va reuşi să plece neînvinsă.

 

FC Brno – Sparta Praga 2 (cotă 1,50)

Înfrângerea neaşteptată a Viktoriei Plzen din runda precedentă o aduce pe Sparta Praga, din nou, cu şanse mari de a câştiga campionatul. La doar două puncte în spatele celor de la Plzen, Sparta trebuie să câştige ultimele trei partide pentru a spera că va fi pe primul loc la finalul sezonului. FC Brno e un adversar modest, cu care Sparta n-ar trebui să aibă probleme, mai ales ţinând cont de miza pusă în joc. Sparta are program mult mai uşor decât Plzen, astfel că speranţele în tabăra echipei din Praga sunt foarte mari.

 

Flota – Sandecja 1 (cotă 1,80)

Una dintre cele mai bune echipe ale ligii secunde din Polonia, Flota, are de disputat un meci extrem de important, pe teren propriu, cu Sandecja. Flota are un punct mai puţin faţă de locul 2, care asigură promovarea în prima ligă, dar şi un meci mai puţin disputat. Lupta este foarte strânsă la vârf în liga a doua din Polonia, astfel că gazdele nu-şi permit nici măcar un egal. De partea cealaltă, Sandecja e intrată deja în vacanţă. Nu mai are griji cu evitarea retrogradării şi nici de urcat mai sus de locul 13 nu sunt perspective. Flota e peste Sandecja în ceea ce priveşte forma, locul din clasament, valoarea lotului şi motivaţia.

Citit 3467 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2013 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.