Pariurile zilei: Banii contează

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hoffenheim – Kaiserslautern 1  (cotă 1,95)

Barajul pentru un loc în Bundesliga stârneşte întotdeauna interes. Hoffenheim este clar echipa mai bună, chiar dacă s-a salvat cu greu de la retrogradare. Ca valoare a lotului, „Hoffe” este peste Kaiserslautern. Având în vedere faptul că investiţiile gazdelor sunt de cel puţin zece ori mai mari decât ale adversarilor, ar trebui să câştige măcar manşa tur. Banii contează şi în fotbal. 

 

Kalmar – Osters sub 2,5 goluri (cotă 1,70)

Cu o medie de 1,78 de goluri în meci, Kalmar este pe ultimul loc în clasamentul golurilor. Pe teren propriu, gazdele de astăzi au un golaveraj de 3-2 în patru partide, în jur de o reuşită pe meci. De partea cealaltă, Osters are trei din cele patru partide jucate în deplasare sub limita de trei goluri. Singurul meci de afară când s-a depăşit limita pe care o jucăm a fost în prima etapă contra unei echipe spectaculoase, Brommapojkarna.

 

Jyvaskyla – Kupio 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,98)

Gazdele ocupă ultimul loc, cu doar două puncte din şase meciuri. Forma celor de la Jyvaskyla e atât de slabă, cu patru înfrângeri la rând, încât ne dă speranţe că oaspeţii pot da lovitura. Kupio PS a strâns zece puncte în clasament după şase partide, dar nouă dintre ele au fost obţinute în urma a trei victorii din ultimele trei partide. Ne luăm şi măsură de siguranţă ca în cazul în care forma celor două echipe nu va fi confirmată şi se va termina egal, atunci ne primim banii înapoi.

Citit 2862 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2013 14:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.