Grigoraş, pe picior de plecare: Ape tulburi la Oţelul

Grigoraş, pe picior de plecare: Ape tulburi la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Finalul de sezon n-a adus deloc linişte la clubul gălăţean, ba mai mult, antrenorul ameninţă cu demisia dacă nu îi vor fi îndeplinite condiţiile


Oţelul a încheiat sezonul aşa cum la început, în incertitudine. Jucători fără salarii primite de două luni, antrenor nemulţumit de lot şi instabilitate la nivelul conducerii. Antrenorul roş-alb-albaştrilor a pus paie pe foc după meciul cu Dinamo, anunţând că nu va mai continua la Galaţi dacă în scurtă vreme nu i se vor respecta dorinţele.

„Nu mai am 35-40 de ani să accept orice obiectiv, am venit la Galaţi pentru a lupta la locurile fruntaşe. Nu s-a rezolvat aproape nimic din problemele existente. Nu s-a materializat nimic din promisiunile făcute de conducere. Nici eu nu mai rămân la echipă în aceste condiţii. Este greu să faci performanţă cu jucători neplătiţi. Am venit pentru ca echipa să se bată la calificarea în cupele europene şi momentan, nu se poate discuta de aşa ceva”, a spus Grigoraş, care totuşi a mai lăsat loc pentru o eventuală revenire asupra deciziei de a renunţa.

„Aştept un semnal pozitiv. Dacă peste o săptămână mă sună şi mi se asigură un proiect solid, normal că rămân să mă lupt de la egal la egal cu cele mai bune echipe ale campionatului. Orice antrenor şi-ar dori asta”.

Jucătorii Oţelului nu şi-au mai primit salariile în ultimele două luni, iar de prime nici nu s-a mai pus problema încă de la victoria din Giuleşti, 3-2 în faţa Rapidului, din decembrie 2012.

Surse din cadrul clubului susţin că vineri ar urma să fie efectuate plăţile restante către jucători.

 

Răducan: „Vom continua împreună”

 

Cu toate că Grigoraş ameninţă cu plecarea, Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelului, a declarat că are informaţii care îl îndreptăţesc să creadă în rezolvarea problemelor şi s-a declarat convins că Grigoraş va continua cu Oţelul.

„Staţi liniştiţi, va rămâne Petre Grigoraş, se vor rezolva toate problemele. Are cerinţe normale pentru un antrenor care doreşte să facă performanţă. Doreşte jucători care să întărească lotul, vrea să jucăm în cupele europene. Din nefericire, întâmpinăm ceva probleme pe care sperăm să le rezolvăm în intersezon.

Grig ne-a dat o listă cu jucătorii pe care şi-ar dori să-i antreneze din sezonul viitor, deja am intrat în contact cu unii dintre ei. Sunt ceva restanţe financiare, nu este un secret acest lucru, trebuie rezolvate pentru că acesta este un punct important din ceea ce s-a discutat. Băieţii sunt îndreptăţiţi să-şi ceară aceşti bani, şi mie îmi este destul greu să ţin vestiarul unit.

Am informaţiile necesare care mă îndreptăţesc să cred că până la reunirea lotului se vor rezolva o parte din probleme, tocmai de aceea am convingerea că Petre nu va pleca şi vom continua împreună”.

 

Reunirea lotului, pe 15 iunie

 

Intraţi în vacanţă după încheierea socotelilor cu sezonul 2012-2013, jucătorii Oţelului au fost înştiinţaţi că pe data de 15 iunie va avea loc reunirea lotului pentru pregătirea sezonului următor. Gălăţenii au în plan două cantonamente, iar destinaţia unuia dintre ele va fi Anglia.

Citit 1574 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.